Jose Arreche és el nou director de la planta de SEAT a Martorell

1034
Jose Arreche, nou director de SEAT Martorell

Jose Arreche ha estat nomenat nou director de la planta de SEAT a Martorell. Té el repte d’impulsar la transformació de la fàbrica per produir vehicles elèctrics a Martorell a partir del 2025. Arreche reportarà el vicepresident de Producció i Logística de la companyia, Markus Haupt, i serà el responsable de la planta principal de SEAT, on la companyia fabrica diferents models en tres línies de producció: l’Ibiza, l’Arona, el León, el CUPRA Formentor i l’Audi A1.

Arreche s’uneix a SEAT en un moment clau per a la planta de Martorell, la seva experiència serà decisiva per accelerar la transformació de la fàbrica. Assumirà l’objectiu de garantir el llançament dels primers models 100% elèctrics mentre continuen produint vehicles de combustió i electrificats. La llarga trajectòria de Jose Arreche al Grup Volkswagen serà fonamental per promoure les sinergies de producció entre les fàbriques del Grup a la península Ibèrica (Martorell, Pamplona i Palmela a Portugal).

Enginyer industrial especialitzat en l’aplicació de les tecnologies de la indústria 4.0, Arreche va començar la seva carrera a Volskwagen Navarra, on va ocupar nombrosos càrrecs fins a ser nomenat, el 2018, director de planificació. Al llarg de la seva carrera, Arreche també ha liderat projectes per al Grup: durant 3 anys va dirigir des de Wolfsburg la implementació de projectes de xapisteria a les fàbriques de Volkswagen a la Xina.

SEAT lidera el clúster per desenvolupar el Small BEV, la família de vehicles que democratitzarà la mobilitat urbana sostenible per a diferents marques del Grup Volkswagen. L’ambició de la companyia és produir cotxes 100% elèctrics a Martorell a partir del 2025, en línia amb l’estratègia d’electrificació i transformació dels centres productius del grup.