Toni Olivares seguirà al capdavant d’un CB Martorell que vol consolidar-se a lliga EBA

729

El Club Bàsquet Martorell ha anunciat la renovació de Toni Olivares com a entrenador del primer equip per una temporada més. L’entrenador vallesà tornarà a dirigir l’equip per tercer curs consecutiu, després d’arribar-hi com a segon entrenador de la mà de Raul Laita i fer-se’n càrrec del grup a mitjans de la temporada 2017-2018, amb la marxa del mateix Laita.

La lliga EBA ja ha posat punt i final, després que la Federación Española de Baloncesto (FEB) anunciés el passat divendres que han acabat les lligues que ella gestiona. En el cas del cponjunt blau, i en no estar implicat en cap ascens, ha assegurat la permanència a lliga EBA per un curs més. Els d’Olivares eren sisens a la taula, amb un balanç de 12 victòries i vuit derrotes.

Un equip que ha anat de menys a més

Olivares va assumir el càrrec de primer entrenador fa un any i mig. En el curs passat, el seu primer de manera completa, l’entrenador vallesà creu que la clau de la temporada va ser la reacció després d’un primer mes i mig gris pel que fa a resultats.

Toni Olivares, entrenador CB Martorell

L’arribada de fins a sis jugadors nous va obligar l’equip a acoblar-se ràpid per mantenir el bon to a la lliga. Enguany, segons avança Olivares, la intenció és comptar “amb bona part del bloc” i donar-hi continuïtat.

Toni Olivares, entrenador CB Martorell

En aquest sentit, ja es coneixen les primeres renovacions per al curs 2020-2021, una temporada que manté amb incertesa el seu inici. Jordi Pujolreu i Iván llull són els primers jugadors que han confirmat la seva continuïtat, i Jordi Pi seguirà com a mà dreta d’Olivares dins l’staff tècnic.