Tot a punt per a la 30a Festa de l’Handbol Català

299

Avui divendres, 17 de novembre, arriba la 30a edició de la Festa de l’Handbol Català, organitzada per la Federació Catalana d’Handbol amb el suport de l’Ajuntament de Martorell. Se celebrarà, a les 20.30h, al recinte firal de Ca n’Oliveres. Un any més serà un punt de retrobament, en un ambient cordial i distès, de tota la gent de l’handbol amb la finalitat de guardonar col·lectius i persones destacades d’aquest esport durant la temporada 2022-2023.

A més dels clubs catalans que han assolit èxits esportius durant la darrera temporada, també es reconeixeran diferents trajectòries de jugadors, directius o àrbitres, entre les que destaquen els guardons del Pla d’Igualtat o la insígnia d’Or de la FCH a Pep Blanchart, històric gerent del BM Granollers, entre d’altres guardonats i guardonades. També es farà un reconeixement a l’Ajuntament de Martorell per la promoció d’aquest esport.

A la festa, que estarà presentada per Mireia Vicente, periodista de Televisió de Catalunya, és lliuraran més de 150 guardons i finalitzarà amb un sopar que, de ben segur, tancarà una gran nit de l’handbol català.

Compra de tiquets

Llistat de premiats i premiades