Tot a punt per a la doble cita de Caramelles Martorell, que se suma a l’Any Palet

2901
Caramelles Martorell
Caramelles Martorell

Caramelles recorrerà, diumenge i dilluns al matí, carrers i places de Martorell per interpretar els cants de Pasqua, una tradició que se segueix a la població des de 1930. Interpretaran El Brindis de La Traviata de Verdi, La delegada del grup Macedònia i la cançó de la 47a Trobada de Caramellaires. L’entitat ha incorporat una versió del gènere operístic per afegir-se a l’Any Palet.

L’associació porta assajant des de fa un mes els tres temes que cantarà al llarg del recorregut. Són versions d’El brindis de La Traviata, una versió de La delegada de les Macedònia -que ja van cantar els anys 2005 i 2015-, i la cançó conjunta de la 47a Trobada de Petits Caramellaires del proper 1 de maig a Viladecavalls.

Anna Gil, presidenta de Caramelles Martorell

El recorregut

Diumenge 16 d’abril, els caramellaires es concentraran, a les 09.00h, a la plaça de l’Església per iniciar un recorregut en trenet per cantar a les places 25 de Setembre, Font de La Mina i la Creu. A les 11.00h, visitaran l’Esplai de la Gent Gran de Buenos Aires i, a les 11.45h, seran a la sortida de la missa de Crist Salvador. Després cantaran al carrer de Pau Claris, a l’Illa Santacana, a la plaça de l’Església (quan s’acabi la missa a Santa Maria) i a la plaça de la Vila, cap a les 13.15h. Aquí lliuraran la mona de Pasqua a l’agraciat que disposi de la butlleta amb les quatre últimes xifres del sorteig de l’ONCE.

Dilluns de Pasqua, els caramellaires es trobaran, a les 09.00h, a l’aparcament del Vapor i cantaran al carrer de Montserrat, a la plaça de l’Era del Pedró, al carrer de Sant Joan, a la plaça de Martí Flores (davant l’estació dels Ferrocarrils Catalans), a la plaça de l’Onze de Setembre i a la de Frederic Duran. Cap a les 11.30h, visitaran la Residència Sant Joan de Déu, i seguiran el trajecte cap a la plaça del Blat, el carrer d’Ausiàs March i el Centre Cultural, on és previst que facin la darrera cantada pels volts de les 13.15h.