El Servei Local de Català ofereix classes a emprenedors i empreses per millorar els recursos lingüístics

1236
Molí Empresa

El Servei Local de Català (SLC), a través del Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell, ofereix els pròxims mesos dos cursos a emprenedors i empreses amb l’objectiu de millorar i perfeccionar els recursos lingüístics. Els tallers estan adreçats a empreses, administració local, entitats, comerços i públic en general, que faci servir el català en les relacions comercials i vulgui aclarir dubtes.

El primer curs, ‘Redacció de cartes i correus electrònics’, es realitzarà el 16 de maig, de 13.30 a 16.00h, i el darrer curs proposat és ‘Aplicació pràctica de recursos lingüístics a la xarxa’ , programat els dies 14 i 15 de juny, de 13.30 a 16.00h. L’objectiu d’aquestes formacions és perfeccionar la redacció lingüística en les relacions comercials a l’hora de redactar cartes i correus electrònics formals.

Els tallers seran a càrrec d’Andreu González, responsable del SLC de Martorell, i es duran a terme a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica (camí del Riu s/n). Les persones interessades ja poden realitzar la seva inscripció a través dels formularis habilitats a la web www.moliempresa.cat