#TransformaCCM organitza grups de treball i creació jove del 10 al 14 de juliol

1862
MartoArtJove
MartoArtJove

Entre els dies 10 i 14 de juliol, els joves majors de 14 anys podran seguir transformant el Centre Cultural #TransformaCCM en @EspaiJoveCCM participant en un dels cinc grups de creació proposats des de joves de l’equip assessor amb les temàtiques de Rap, Art Urbà-Graffiti, Dibuixem, Creació Audiovisual-Fotografia i Video i Circ-equilibri i malabars.

La regidora de Benestar Social i Joventut, Cristina Dalmau, comenta que “al grup d’assessors va sorgir la inquietud de fer algun taller a l’estiu destinat a joves de Martorell i que els mateixos joves fossin els encarregats de dinamitzar i coordinar els grups de creació” compartint diferents reptes que hauran d’assolir al finalitzar la setmana.

Cristina Dalmau, regidora de Joventut

Els grups de #MartoArtJove desenvoluparan 22 sessions i tenen per objectiu crear un espai de trobada on els joves participants puguin aprendre, compartir els seus coneixements, proposar nous reptes i conèixer a d’altres joves amb les seves mateixes inquietuds.
Un total de 80 places hi ha disponibles per aquells joves que estiguin disposats a formar part d’un dels grups. Dalmau destaca que només cal “motivació per participar, compromís d’assistir a totes les sessions, ganes d’aprendre o compartir coneixements i respectar les pautes de convivència i funcionament dels grups”.

Les inscripcions es poden realitzar a través d’aquest enllaç i les persones joves menors d’edat han de portar al Servei d’Informació Juvenil Punt Nord el documents d’autorització materna/paterna que podeu descarregar aquí. Els tallers gratuïts #MartoArtJove estan finançats per la Regidoria de Joventut de Martorell, a través del projecte #TransformaCCM, que des de l’any 2016 treballa en la creació de l’@EspaiJoveCCM.

Més informació 

Programació MartoArtJove