Concorregut sopar dels veïns de Torrent de Llops a l’equador de les festes del barri

3624
Sopar Torrent de LLops
Sopar Torrent de LLops

Prop de 700 persones han assistit al sopar a la fresca que l’associació de veïns de Torrent i Rodalies ha organitzat aquest dissabte a la plaça Pere Teixiné. És un dels actes més participatius de les festes del barri, que seguiran demà diumenge amb activitats especialment pensades per a la canalla.

Francisco Romero, president de l’associació de veïns, ha destacat la implicació dels veïns al sopar de carmanyola i a totes les activitats de la festa, que va arrencar divendres amb exhibicions esportives i artístiques, botifarrada i actuació musical. La pluja ha deslluït un xic el torneig de futbol sala infantil, la festa de l’escuma i les actuacions musicals programades aquest matí de dissabte.

Francisco Romero, president AAVV

Ana Sánchez fa 18 anys que viu a Torrent de LLops i en fa quatres que participa al sopar del barri. “Vinc amb la família, ho passem molt bé amb la música i és molt divertit. Una manera d’ajuntar-nos, ara que ha arribat el bon temps”, ha dit.

Ana Sánchez, veïna

Mentre prepara una fideuà a la plaça, Francisco Tardío ha explicat que viu aquestes festes “molt il·lusionat, esperant tot l’any a que arribin perquè m’encanta compartir aquesta estona amb els veïns”.

Francisco Tardío, veí

Violeta Torres és el segon any que hi participa. “És una alegria reunir-se amb tots els veïns, passar-ho bé, ballar i divertir-nos. Cadascú ha fet el seu sopar: truita de patates, formatge, pernil o empanades”, ha detallat.

Violeta Torres, veïna

“Vivim al barri, som socis de l’associació de veïns, i cada any sortim i convidem a venir els amics d’altres barris”, ha comentat Maria Rosa Sánchez. A la seva taula, Ferran Vidiella, veí d’El Pla, ha dit que s’hi apunta cada any a aquest sopar perquè al seu barri ja no s’organitza.

Maria Rosa Sánchez i Ferran Vidiella

Els assistents a la festa també poden visitar aquests dies una exposició de manualitats al local de l’associació. Mari Terrón, alumna del taller de patchwork, ha explicat que “exposem dos o tres peces de cada alumna perquè la majoria de coses que fem les regalem”. El taller de patchwork és “una via d’escapament de la casa perquè t’obliga a vestir-te, a sortir de casa. Prenem un cafè, celebrem aniversaris i ho passem molt bé”. Al local social també es fan classes de ioga i partides de dòmino.

Mari Terrón, alumna patchwork

Les festes de Torrent de Llops seguiran diumenge amb la cursa infantil, a les 10.30h, festa de l’aigua amb inflables aquàtics, jocs i taller familiars. A les 19.30h, s’ha programat un espectacle de pallassos amb Bitxi Clown i un sorteig de lots amb la col·laboració dels comerciants del barri.