Tres ascensos a Primera i un Campionat de Catalunya per a la base del Club Volei

693
Cadet masculí negre del CVM guanyant el Campionat de Catalunya (Foto: CVM)

Tres dels tretze equips del Club Volei Martorell (CVM) han tancat la temporada pujant a Primera Catalana: el cadet masculí negre i els equips juvenil i cadet femení negre. A més, el cadet masculí entrenat per Nerea Rodríguez ha posat la cirereta obtenint, el passat 3 de juny, la medalla d’or al Campionat de Catalunya de Segona després d’imposar-se al CN Sabadell Blau (3-2). Les noies del juvenil i del cadet negre, entrenades per José Meoniz, van disputar també les finals del Campionat, sent sots campiones.

La cirereta del pastís per al cadet masculí negre la va posar en triomf a la final del Campionat de Catalunya celebrada al Pavelló de Santa Isabel del barri de Sarrià, a Barcelona. Un partit que els martorellencs dominaven per 2 sets a 0, però on els vallesans van reaccionar per forçar el 2-2 i la resolució al tie-break.

“Va ser tot un espectacle, amb punts interminables i on des de la grada, els pares i les mares dels nois ho van donar tot”, destacava l’entrenadora Nerea Rodríguez en declaracions al Ràdioesport de Ràdio Martorell.

Nerea Rodríguez, entrenadora del cadet masculí negre del CV Martorell

L’equip iniciava curs amb noves incorporacions, combinades amb jugadors que ja hi eren la campanya passada, com explica Rodríguez. “A principi de temporada els vaig proposar de fer una bogeria: aconseguir entrar a la fase d’ascens a Primera Catalana. I a base de treball en equip, superació personal i ambició ho hem aconseguit”. Els martorellencs van consumar l’ascens el 27 de maig davant el CV Murs Montjuïc Blau.

Nerea Rodríguez, entrenadora del cadet masculí negre del CV Martorell
Cadet masculí negre del CVM guanyant el Campionat de Catalunya (Foto: CVM)

La propera temporada, aquest cadet s’enfrontarà “a clubs com el FC Barcelona, el Vall d’Hebron o el mateix Sabadell. Continuarem treballant dur per a que el CV Martorell estigui entre els millors Clubs de Catalunya”, apunta, i posa en valor que el club ha aconseguit els darrers anys “fer equips masculins en totes les categories. Un treball de molt d’esforç personal i hores de dedicació”.

Dos sots campionats i ascensos dels equips femenins

El cadet i el juvenil femení negre del CVM també van disputar les finals dels Campionats de Catalunya davant el mateix rival, el Barberà del Vallès. En tots dos casos van ser sots campiones després de perdre els seus partits per 0-3. Va ser just una setmana després que assolissin l’ascens a Primera Divisió Catalana, al Pavelló de Can Cases davant el Cecell Lleida B, en dos partits resolts al tie break.

L’entrenador de tots dos equips, José Meoniz, deia als mitjans oficials del club que “aquestes finals havien de ser la cirereta d’una excel·lent temporada. No va poder ser, però es mereixen un gran aplaudiment pel camí recorregut en aquests nou mesos i fer-se tan grans en els partits més decisius. El nom de cadascuna d’elles ja forma part de la història del CV Martorell. Dos anys seguits, dos ascensos consecutius”.

També va dedicar unes paraules a l’afició, a la que anomena “el jugador extra que es feia sentir cada cap de setmana.”