Tres restaurants martorellencs al Col·lectiu Sabors de l’Horta del Baix Llobregat

1356

Sempre hi han estat, però ara hi són amb més ganes que mai. Així es reivindiquen en un nou vídeo-spot, els cuiners i cuiners del Col·lectiu Sabors de l’Horta. Són xefs d’una cinquantena de restaurants que recullen la tradició del conreu i l’art de la cuina en uns plats arrelats a la terra i al territori del qual en formen part, el Baix Llobregat. Els restaurants martorellencs Les Vinyes, Aqqua i Kirin (Hotel Ciutat de Martorell) en formen part.

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat vol donar un nou impuls a la gastronomia de la comarca i presentar-la com un important reclam per atraure el públic de proximitat. Amb aquest objectiu, s’ha rodat un nou spot de 45 segons on es mostra tota aquesta varietat, i la gran qualitat que ofereixen més de mig centenar de xefs apassionats de la terra i del producte que els ofereix el seu entorn, especialment el Parc Agrari del Baix Llobregat.

Tal com recorda el nou spot, els restauradors de la comarca ofereixen mil i una possibilitats per a tots els paladars, per a tots els públics, per a tots els gustos. Per als que estimen la terra i el producte de proximitat, per als vegetarians i vegans, per als carnívors, per als amants dels arrossos, o dels plats de la mar o de la muntanya, per als que busquen racons romàntics o amb vistes.

Aquesta campanya és una nova acció impulsada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat, en el marc del Pla d’Accions 2021, que inclou tot un seguit de projectes per a reactivar i impulsar el sector turístic de la comarca.

Més informació del col·lectiu Sabors de l’Horta a turisme.elbaixllobregat.cat/saborsdelhorta.