Trobada empresarial del sector logístic als ‘Esmorzars amb l’alcalde’

1511
Esmorzars amb l'alcalde. Molí Empresa

El Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa ha acollit aquest matí una nova edició dels ‘Esmorzars amb l’alcalde’. Són trobades mensuals on els empresaris del poble tenen l’oportunitat de traslladar al batlle propostes de treball i necessitats per millorar la seva competitivitat. En aquesta ocasió, l’esmorzar ha estat amb empreses del sector logístic.

Hi ha assistit l’alcalde, acompanyat de la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Rosa Cadenas, i els empresaris Xavier Majem, gerent de Fercam, Fernando Ramírez, responsable de planta de Truck and Well, Daniel Jiménez de Movus Logistic, Antonio López, director d’Unigel, i Carlos Villamarin de Bralex S.L.

Entre els punts tractats, l’alcalde ha recordat als empresaris que des del Centre de Promoció Econòmica de Martorell es treballa per donar resposta a la dificultat de trobar operaris qualificats en el sector, potenciant Formació Professional Dual també en l’àmbit de la logística. Fonollosa també els ha traslladat que l’Ajuntament seguirà fent millores en les infraestructures de comunicació als polígons industrials martorellencs per millorar-ne l’accés.

Els esmorzars són un espai de comunicació i aproximació entre empreses i administració en benefici de l’economia local. Els participants valoren molt positivament aquesta iniciativa, ja que els permet mantenir contacte amb altres empresaris del mateix sector, detectar possibles col·laboracions i conèixer els serveis que l’Ajuntament posa al seu abast.

Alhora, el Centre de Promoció Econòmica rep informació de primera mà per fer una diagnosi acurada de la realitat empresarial, i perfilar accions i programes adequats per a empreses, emprenedors i persones en situació d’atur, tot establint vincles de cooperació públic-privats per treballar de manera conjunta.