Última i penúltima opcions per a Sala 5 i Club de Futbol Martorell per assolir la permanència

1471
Sala 5 Martorell
Sala 5 Martorell

Cap de setmana molt transcendental per als primers equips del Sala 5 Martorell i del Club de Futbol. Els vermells juguen la darrera jornada a la Segona B de futbol sala a Sabadell i necessiten guanyar i que el seu rival directe, La Floresta, no ho faci. En futbol, el primer equip rep el Junior de Sant Cugat conscient que necessitarà sumar dues victòries que el treguin de la plaça de descens compensat.

Caixa o faixa per a un Sala 5 Martorell que no depèn de sí mateix per a mantenir-se un any més al Grup 3 de Segona B de futbol sala. L’equip martorellenc és tercer per la cua amb 27 punts -darrera plaça de descens directe- mentre que la primera plaça de salvació l’ostenta la Floresta amb 28 punts. Els martorellencs tenen el gol average perdut (derrota a Sant Cugat a la primera volta per 5-4 i 1-1 la setmana passada al Pavelló) i això fa que només els valgui la victòria aquest dissabte i que la Floresta empati o perdi el seu partit.

En una jornada en la que tots els partits es juguen en horari unificat el dissabte a les 18.00h, els martorellencs juguen a la pista del Club Natació Sabadell (Cal Balsach). La Floresta, per la seva banda, rep el Club Manresa FS. El tècnic martorellenc Valtinho explicava aquesta setmana que “crec que el Sabadell no jugarà amb tanta intensitat com si s’estigués jugant el descens, tot i que no ens podem refiar. Per altra banda, el Manresa, tot i no haver assolit l’objectiu de l’ascens, té un equip que estic segur que pot guanyar a Sant Cugat”.

Valtinho, entrenador del Sala 5 Martorell

El CF Martorell, a evitar la plaça de descens compensat

En futbol, la Segona Catalana celebra la penúltima jornada de lliga. El primer equip del Club de Futbol Martorell rep el Junior a Torrent de Llops (18.30h) sent cinquè per la cua, una plaça que podria fer-los baixar per l’arrossegament que ha provocat el triple descens d’equips catalans de Segona B a Tercera d’enguany. Els de Pablo Becerril sumen 39 punts i necessiten remuntar una posició a Montserrat d’Igualada (41 punts) i Gornal (42). El filial, sense res en joc i amb el descens a Quarta Catalana consumat, visita Torrelles (18.00h) el mateix dissabte.