Un bus llançadora gratuït connectarà amb la 4a Mostra del Transport a Ca n’Oliveras

2059
Bus urbà Martorell
Bus urbà Martorell

Per tal de facilitar l’accés als visitants, un autobús llançadora gratuït connectarà el recinte firal amb la plaça del Vi i el Portal d’Anoia. Ca n’Oliveras tornarà a ser un dels punts neuràlgics de la Fira de Primavera amb la 4a Mostra del Transport, l’estand institucional de l’Ajuntament de Martorell i la 28a campanya ‘Una casa una flor’.

L’alcalde Xavier Fonollosa, acompanyat dels regidors de l’equip de govern, inaugurarà dissabte, a les 12.00h, la 4a Mostra del Transport, que disposarà de sis expositors de vehicles amb 270 metres quadrats cadascun, i un de motos de 100 metres quadrats (Motards Martorell). Hi prendran part marques com Seat, Peugeot, Nissan, Kia, Citroën i Renault. L’espai comptarà, a més, amb zona lúdica, inflables i jocs infantils, i una zona gastronòmica, amb degustacions i menús.

Els visitants podran desplaçar-s’hi amb la llançadora gratuïta que connectarà Ca n’Oliveras (polígon La Torre) amb la plaça del Vi i el Portal d’Anoia. El bus circularà dissabte i diumenge, de 10.00 a 14.00h i de 16.00 a 20.00h, i la freqüència de pas serà de 20 minuts, aproximadament.

Estand institucional

L’Ajuntament de Martorell informarà, a l’estand institucional, dels projectes municipals d’interès local. Diversos plafons il·lustraran l’endreç de la via pública, amb carrers i places amables per a afavorir la cohesió social; la ronda verda, mirador i aparcament de Les Solanelles; la funció esportiva i social del nou Cruyff Court a Les Carolines, i el nou Pavelló Esportiu Municipal de tres pistes. S’hi incidirà, també, en els projectes d’atenció a les persones, la transparència i la proximitat.

Com a novetat, s’hi instal·larà un ‘fotomató’ amb disfresses perquè la gent pugui fer de superheroi i endur-se una foto a casa impresa amb el missatge de la campanya dels Pressupostos Participatius: “Busquem idees superpoderoses”. Les fotos, prèvia autorització, es compartiran al Facebook de l’Ajuntament de Martorell.

Campanya Una casa, una flor, del Viver de Can Serra
Campanya Una casa, una flor, del Viver de Can Serra

28a campanya ‘Una casa una flor’

Al mateix estand, l’Ajuntament repartirà als visitants 12.000 torretes amb plantes amb motiu de la 28a campanya ‘Una casa, una flor’. Les flors (begònies, lobèlies, alegries, gelosies, verbenes i ageràtums) són cultivades pels treballadors amb discapacitat del Centre Ocupacional de Can Serra. Les plantes que es regalen durant la campanya són les que es poden veure en els diferents espais públics de Martorell. Una actuació que ha permès al municipi ser distingit com a Vila Florida.