Un espectacle, tallers i jocs del reciclatge a El Progrés fan gaudir els més petits el darrer dia de Fira

1989

El Centre Cultural i Recreatiu El Progrés s’ha omplert d’infants i familiars, aquest dilluns al migdia, per gaudir de la Fira del Paper. A l’interior del teatre, s’ha pogut veure Bombolles de paper, un espectacle de la Companyia Múcab Dans. A l’exterior, petits i grans han gaudit dels tallers, música, confeti i paper amb la finalitzat de ensibilitzar tots plegats d’una manera lúdica al voltant de la preservació del medi ambient i del reciclatge.

Bombolles de paper és un espectacle interactiu i participatiu de dansa, música i multimèdia, visual i plàstic, adequat per a infants a partir dels 3 anys d’edat. La proposta ha tingut “una gran acollida entre el públic martorellenc, ja que hi ha assistit prop de 200 persones”, explicava Andreu Domènech, president de La Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Martorell.

Andreu Domènech, president de La Xarxa

Final de temporada per a La Xarxa

Amb Bombolles de paper s’ha posat el punt i final a la temporada que ha programat La Xarxa. En total, 7 espectacles des de setembre i fins a maig, de teatre, dansa, titelles i pallassos per a infants de 3 a 8 anys i les seves famílies, amb una periodicitat mensual. L’entitat de lleure ha elaborat un abonament que permetia al públic gaudir d’un descompte del 50% i un preu màxim de 3 euros per persona i espectacle. Domènech destaca que “en cada cita hi ha hagut un promig d’entre 150 i 200 persones, i enguany s’han fet 120 abonaments, una xifra prou satisfactòria per tirar endavant i pensar ja en el proper curs”.

Andreu Domènech, president de La Xarxa

Tallers i jocs del reciclatge a l’exterior d’El Progrés

A l’exterior d’El Progrés, l’Ajuntament de Martorell ha instal·lat unes carpes amb tallers, música, confeti i paper. Hi havia un punt d’informació i els més petits s’han pogut divertir amb un trencaclosques dels residus, un marc de fotos amb cartró reciclat, una activitat de fabricació de paper reciclat i els jocs de la oca, del reciclatge, un memory i una cursa dels residus. L’activitat ha comptat amb la col·laboració d’Ecoembes i Ecovidrio.