Un Nadal ple d’activitats festives a la Residència Sant Joan de Déu de Martorell

653

De l’11 de desembre al 6 de gener, la Residència Sant Joan de Déu de Martorell celebra el Nadal amb actuacions musicals, ball, tallers, sortides, xerrades, i la visita de Ses Majestats els Reis de l’Orient i del Patge Viu Viu. Els residents gaudiran de la màgia d’aquestes festes entranyables, acompanyats dels seus familiars i dels professionals del centre.

La programació d’actes arrencarà aquest dilluns, 11 de desembre, a les 15.30h, amb un taller de postals, i l’endemà, a les 18.00h, amb una sortida per veure els llums de Nadal que guarneixen els carrers i places del poble. El dimecres, 13 de desembre, es gaudirà de ball en línia, a partir de les 17.00h.

També assistiran a la xerrada ‘Com millorar l’autoestima’, amb Álvaro Guallar, que tindrà lloc dijous, 14 de desembre, a les 11.00h, a la Biblioteca Francesc Pujols. I divendres, 15 de desembre, a les 17.00h, la Coral de Rosanes actuarà per a tots els residents.

La setmana següent l’encetaran amb una cantada de nadales amb els alumnes del Col·legi La Mercè, dilluns, 18 de desembre, a les 15.30h. Dimarts, 19 de desembre, a les 10.30h, es farà la visita dels alumnes de l’Escola Natura Montessori. També han programat un taller de pintura, dimecres, 20 de desembre, a les 15.30h.

Dijous, 21 de desembre, a les 11.00h, celebraran el tradicional Bingo de Nadal, i divendres, 22 de desembre, a les 17.00h, la festa nadalenca de la Residència. El Patge Viu Viu visitarà els usuaris del centre diumenge, 24 de desembre, a les 11.00h.

“Intentem ser un centre obert on tothom pugui gaudir d’una festa tradicional com el Nadal, juntament amb famílies, voluntaris, treballadors i residents. Volem que aquestes setmanes tinguin activitats que surtin de la rutina, del dia a dia, i transmetre l’esperit d’aquestes festes”, apunta Mònica Salgado, educadora social de la Residència Sant Joan de Déu.

Mònica Salgado, educadora social Residència Sant Joan de Déu

L’ONG Mans Mercedàries farà una xerrada sobre els seus projectes solidaris el dimecres, 27 de desembre, a les 17.00h. Dijous, 28 de desembre, a les 16.00h, hi actuarà la Coral Infantil de Masquefa. I per tancar les activitats de Nadal, dissabte, 6 de gener, a les 12.00h, hi haurà la visita de Ses Majestats els Reis d’Orient.