Una bona dosi de màgia, circ i humor amb l’espectacle familiar ‘Antipasti’

325
'Antipasti' cia. El que ma queda de teatre

Nova cita amb el teatre familiar de La Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Martorell diumenge, a les 12.00h, al El Progrés. Arriba Antipasti de la mà de la companyia El que ma queda de teatre. L’espectacle és gratuït, però cal adquirir prèviament l’entrada al web entrades.martorell.cat o bé al web www.laxarxamartorell.cat.

Antipasti és un espectacle dirigit i interpretat per Rafa Espada i Joan Fernández, basat en un modest restaurant de carrer de menjar italià i regentat per dos cuiners ben especials: el xef Marcelo Mascarpone i el seu ajudant Pepino Pepperoni. La combinació de la màgia i el circ és el plat fort de l’obra, a més de l’humor i la millor música italiana, explica Anna Porta, responsable de Comunicació de La Xarxa. Així que sigueu valents i reserveu taula a l’Antipasti!.

Anna Porta, responsable Comunicació La Xarxa

La companyia El que ma queda de teatre porta fent espectacles per a tots els públics des de l’any 2001. Forma part, a més, de la TTP – Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics – i de la Plataforma de Professionals del Teatre de Santa Coloma de Gramenet.

Creen espectacles, tant de carrer com de sala. A la sala fan teatre d’actor, tot i que a vegades se’ls cola alguna cançó o titella. Al carrer, barregen el teatre amb altres disciplines, com el circ o la màgia.

Als seus espectacles sempre se segueixen una sèrie de premisses clau: crear històries originals, buscar un teatre de qualitat lliure de clixés i capaç d’il·lusionar i de transmetre un imaginari col·lectiu i, per sobre de tot, fer que el públic s’ho passi tan bé veient els seus espectacles com ells mateixos representant-los. Algunes de les seves obres més reconegudes són A la recerca del drac màgic (2003), Els viatges del Sr Argan (2006) o els recents Antipasti (2018) i Tempus (2021).