‘Luces de la ciudad’, obra mestra de Chaplin, divendres al Joan Cererols

316
'Luces de la ciudad'

L’associació Cinema del Diable, en col·laboració amb el BCN Film Festival i la Regidoria de Cultura, projecta aquest divendres, a les 19.00h, a l’Auditori del Centre Cultural el film Luces de la ciudad. Protagonitzada i dirigida per de Charles Chaplin, la pel·lícula va ser estrenada l’any 1931 als Estats Units i és considerada un dels millors llargmetratges de tota la història del cinema.

L’acció se centra en el personatge de Charlot (interpretat per Chaplin), qui deambulant pels carrers de la ciutat es topa amb una venedora de flors cega qui, per un malentès, pensa que és un home ric. Commogut per la seva dolçor, Charlot es compromet a aconseguir els diners necessaris per pagar-li una operació que retorni la vista a la jove. Per aconseguir-ho, es veurà involucrat en tota mena de desventures extravagants, segons explica Javier Vega, president de Cinema del Diable.

Javier Vega, president Cinema del Diable

Les entrades per poder assistir a la projecció del film ja estan disponibles i s’han de reservar prèviament a entrades.martorell.cat. L’últim divendres d’aquest mes de juny es projectarà el documental My Mexican Bretzel de la directora Núria Giménez Lorang, dins el Cicle Gaudí de l’Acadàmia de Cinema Català.