Una nena descobreix el màgic món dels llibres al curtmetratge del Taller de Cinema de Martorell

2928
Fem una peli a la Biblioteca, del Taller de Cinema de Martorell, amb Ana Carrasco
Fem una peli a la Biblioteca, del Taller de Cinema de Martorell, amb Ana Carrasco

El Taller de Cinema de Martorell ha projectat aquest dimecres el resultat final de la proposta ‘Fem una peli a la Biblioteca’. L’activitat ha implicat a famílies usuàries de l’equipament en el rodatge d’un curtmetratge de gairebé cinc minuts, sota la coordinació d’Ana Carrasco. Prèviament, els participants havien pres part en tres sessions de rodatge.

La història mostra “a una nena que és a la Biblioteca Martorell, asseguda i avorrida al costat del seu pare. Veu que la gent llegeix i, de cop, s’aixeca i comença a obrir llibres. A cadascun que obre, hi troba una aventura diferent”, explica la coordinadora de l’activitat, Ana Carrasco.

Ana Carrasco, membre del Taller de Cinema de Martorell

Per a Carrasco, “ha estat una molt bona experiència, hi ha hagut molt bona predisposició per part de la quinzena de persones que hi han participat, un públic molt familiar. Alguns han sortit davant les càmeres i d’altres ens han ajudat en el rodatge. Estaria molt bé poder tornar a repetir-ho més endavant”.

La coordinadora del curt explica que “des del Taller de Cinema ens vam voler afegir al mes de febrer cinematogràfic que va celebrar la Biblioteca, tot fent la proposta d’elaborar un curtmetratge. En aquest cas, però, a diferència d’altres casos, vam partir d’un guió preconcebut”.

Ana Carrasco, membre del Taller de Cinema de Martorell

El rodatge es va dur a terme en tres sessions de tarda els dimecres del mes de febrer. Posteriorment, el Taller de Cinema s’ha encarregat de fer el muntatge definitiu.