Una persona de 84 anys intoxicada a causa d’un incendi domiciliari

1179
Foto: lapremsadelbaix

Un home de 84 anys ha patit una intoxicació lleu per la inhalació del fum provocat per un incendi al seu domicili de l’avinguda Montserrat, al voltant de les 23.40h de la nit de divendres. El foc s’ha iniciat a una xemeneia amb tancaments defectuosos, que ha facilitat la propagació del foc cap a un armari que hi havia a prop.

Quatre unitats de Bombers de la Generalitat, tres patrulles de Policia Local i una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) han intervingut per apagar el foc i traslladar al veí a l’Hospital de Martorell. Fonts de la Policia Local de Martorell confirmen que l’home no ha patit lesions respiratòries i ja es troba fora de perill. A les 00.10h s’ha donat per resolt l’incident.

D’altra banda, a les 01.45h de la matinada de dissabte, al carrer Indústria (polígon La Torre), hi ha hagut un incendi en un hort on hi ha una cabana. Hi ha actuat una patrulla de Policia Local, tres unitats de Bombers de la Generalitat, dues unitats de Mossos d’Esquadra i una unitat del SEM. Una persona que viu al lloc ha patit cremades, en principi superficials, en un 30% del cos. Ha estat traslladada a l’Hospital de Martorell. S’hi ha cremat la barraca i uns 800 metres quadrats de matolls. A les 04.52h ha finalitzat el servei.

Incendi hort c/Indústria. Foto: Policia Local Martorell