Una trentena de socis de l’AMCAM pugen a Montserrat amb motos Vespa

916

L’Associació de Motos Clàssiques i Antigues de Martorell (AMCAM) ha organitzat aquest diumenge una de les activitats ja habituals dins del seu calendari: la XII pujada a Montserrat. Ha estat amb motos Vespa, i hi ha participat 30 vehicles amb els seus respectius pilots, i 6 acompanyants.

Tots ells eren socis de l’entitat. S’han trobat pels volts de les 08.30h a la Nau 1 de Ca n’Oliveres, i l’organització els ha lliurat els dorsals i un obsequi abans d’iniciar la sortida. L’expedició motoritzada ha començat a donar gas a quarts de deu del matí i ha esmorzat en ruta, per arribar al monestir montserratí pels volts del migdia. Després d’una visita al recinte religiós, on han posat un ciri a La Moreneta, l’expedició ha voltat per l’entorn abans de tornar a Martorell, on la matinal motorística ha acabat amb una fotografia de família al pont del Diable.

“La jornada ha anat perfecta i no hem tingut cap pana pel camí. Només hem de destacar la petita avaria d’una moto, però que ha pogut retornar a casa pel seu propi pes”, explica el president de l’AMCAM, Jordi Vives.

Jordi Vives, president de l'AMCAM

Vives ha agraït el suport de les entitats i empreses col·laboradores. Molt especialment, “Pelna Motor, que com sempre ens fan l’assistència, i la gent de Suprametal, que en aporta el material per poder dur a terme la sortida de cada any”.

Jordi Vives, president de l'AMCAM

La propera activitat que preveu organitzar l’AMCAM és la pujada a la Creu de l’Aragall, per part dels voluntaris del club. Serà coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya, el proper 11 de setembre.