Una Festa Major 2021 per a tothom i amb nou sistema de reserva prèvia

2736

Del 14 al 16 d’agost, Martorell acull la seva Festa Major 2021 amb una vintena d’activitats que intentaran satisfer a tots els públics. Queco Novell farà el pregó i Ladilla Rusa, Kiko Veneno i Los Manolos protagonitzaran els concerts centrals, per aquest ordre i al llarg dels tres dies. Serà imprescindible inscriure’s, a partir de la setmana vinent, al web entrades.martorell.cat, amb la novetat del pagament d’un petit dipòsit, després retornat.

Totes les activitats de la Festa Major 2021 estaran subjectes a inscripció prèvia i, en el cas de les gratuïtes -la pràctica totalitat- caldrà fer el pagament d’un petit dipòsit. Aquests diners seran retornats, dies més tard, al mateix mitjà de pagament en el que prèviament s’havia fet el dipòsit.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament, Andreu González, n’explica el motiu: “Al PAS ens hem trobat amb persones que han fet reserva i que després, a última hora, no han anat a l’espectacle”. Un greuge per a qui no hi va poder anar a causa de les entrades exhaurides.

Andreu González, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Martorell

La festa començarà el dissabte 14 d’agost amb el pregó de l’actor i humorista Queco Novell des d’El Progrés (19.15h). “Hi haurà propostes per a tots els públics”, avança González, qui defineix els concerts principals com a “divertits i, alhora, de qualitat, tot i que els haurem de viure asseguts i amb reserva prèvia”.

Andreu González, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Martorell

També s’ha programat un concert de gala a El Progrés amb l’Orquestra Maravella; la trobada de les colles de cultura popular; les propostes cinematogràfiques del Cicle Gaudí i del Cinema del Diable; les sardanes; el Monoloaddictes; una batalla de freestylers; una gimcana juvenil; les visites teatralitzades al Museu Vicenç Ros i a l’Enrajolada; el concert -sense vermut- i la missa solemne.

El regidor en destaca les propostes infantils i familiars: “Dos espectacles per als més petits: el Big chicken de la Companyia Xiula i A la fresca de la Companyia Anna Confetti, a més del Jardineries a bon ritme, del martorellenc Andreu Domènech”.

Andreu González, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Martorell

La Festa Major 2021 s’ha adaptat a les restriccions del moment i que està supeditada “a les actuals mesures del Procicat”, apunta González. Això implica que “el públic haurà d’estar assegut en els concerts i espectacles”. Com a exemples, “El Progrés no podrà oferir ni el sopar ni el ball de gala, sinó només el concert. I pel que fa al concert-vermut, aquest any serà sense vermut, ja que no es poden consumir begudes ni menjar als espectacles”.

Andreu González, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Martorell

Pregó, concerts, espectacles infantils, cultura popular, cinema, monòlegs, activitats lúdiques per a joves, missa, sardanes i visites teatralitzades seran les activitats previstes enguany a la Festa Major. Podeu consultar tota la programació actualitzada al moment al web www.martorell.cat/festamajor.

Descarrega’t aquí la programació de la Festa Major de Martorell 2021