Una vuitantena de corredors participa al 1r Trial del Roser del Motor Club Micorella

853

El Motor Club Micorella, amb el suport del Motor Club Manresa, ha organitzat aquest diumenge el 1r Trial del Roser amb prop d’una vuitantena de corredors, 10 dels quals pertanyents a l’entitat martorellenca. El primer tinent d’alcalde, Adolf Bargués, i la regidora d’Esports, Belén Leiva, han viscut la cita esportiva.

El 1r Trial del Roser ha discorregut pels terrenys del Dipòsit de l’aigua, Torretes, la Roca del Matauet i el Castell de Rocafort. “Participants de totes les edats han gaudit d’un recorregut de 6 kilòmetres, amb 6 zones delimitades amb diferents nivells de dificultat, a les quals han hagut de donar 3 voltes sense parar. Tots han coincidit a destacar la bellesa de l’itinerari i el bon disseny dels recorreguts”, ha assenyalat Pere Mas, president del club. Acabat el trial, els organitzadors han gaudit d’un dinar de germanor a la plaça de l’Església.

Recuperació de camins de muntanya
En la seva vessant més social, el Motor Club Micorella ha aconseguit recuperar, els darrers anys, prop d’una desena de corriols i senders de la serra de l’Ataix. El primer tinent d’alcalde i regidor de Planificació Urbanística, Medi Ambient i Habitatge, Adolf Bargués, ha explicat que, a través d’aquest voluntariat de neteja, “han descobert quatre barraques de vinya, de pedra seca, d’alt interès patrimonial, que molta gent desconeixia perquè esbarzers, pinassa i matolls les havien deixat invisibles”. També han aconseguit recuperar la capella de Sant Francesc, al costat de l’Escola Els Convents, que els monjos caputxins feien servir d’ermitori i que havia quedat colgada per la vegetació.