Unes 120 persones col·laboren amb La Marató al torneig solidari del Club de Futbol Martorell

779

El Club de Futbol Martorell va celebrar dissabte al matí un torneig solidari de futbol 7 a les instal·lacions del CE Torrent de Llops. Una desena d’equips, repartits en categories juvenil i sènior, van prendre part al torneig per recaptar fons en favor de La Marató de TV3, que enguany està destinada a l’investigació de l’ictus i les malalties cerebrals traumàtiques.

El conjunt guanyador va ser el Pineapple Apple Team, que va imposar-se al CF Maquine a la final. Seguidament, Los Intocables van ser tercers, Los Fugitivos van ser quarts, el Benjamí 1 va fer-se amb la cinquena plaça, Los Leones amb la sisena i Los Otros amb la setena. Van tancar la taula El Real Suciedad, El Benjamí 2 i Drinkings. A banda de la classificació final, també van entregar-se premis als dos millors porters i al màxim golejador.

L’entrega de trofeus va anar a càrrec de l’alcalde Xavier Fonollosa, qui va formar part d’un dels equips participants, i la regidora d’Esports, Belén Leiva. Dos membres de la comissió de Martorell amb els 25 anys de La Marató de TV3, Toni Leiva i Francisco Sánchez, van acompanyar-los en la cerimònia de clausura.

Fent esperit de poble

El president del CF Martorell, Josep Ramon Vigueras, va destacar que “aquest ha estat un bon cap de setmana per engegar aquest torneig. El fet que els conjunts sèniors no tinguin competició, ens ha facilitat disposar dels camps de futbol”. Sobre el torneig, va admetre que “és una bona manera de fer créixer les entitats dins de Martorell. El motiu d’aquest torneig és recaptar fons per La Marató i gaudir d’un bon matí de futbol. “Tot el que sigui un treball conjunt de les entitats és positiu per al poble. Martorell gaudeix d’un teixit associatiu important i fer activitats conjuntes fa que ens coneguem més, que prenguem identitat de poble”. El club blanc-i-vermell ofereix, també, la possibilitat de participar amb La Marató a través de les guardioles que Martorell amb els 25 anys de La Marató de TV3 ha reparit per entitats, establiments comercials i equipaments.