Foto: Sala5 Martorell

Després de dues setmanes d’entrenaments, el Sala5 Martorell ha arrencat amb bon peu la pretemporada d’amistosos. Dissabte passat es va imposar 2 a 6 al Barça Atlètic, equip que també milita a Segona Divisió. El proper cap de setmana faran doblet al Pavelló Esportiu Municipal contra el Sala10 de Saragossa (Segona Divisió), el 27 d’agost a les 19.00h, i contra la UD Eivissa (Segona B), el 28 d’agost a les 18.00h.

Tot i les baixes per part d’ambdós conjunts i la manca d’efectius a la part final de l’enfrontament, per alguns cops i lesions, el Barça Atlètic-Sala5 va deixar regust positiu a l’entrenador martorellenc Víctor González. El míster assegura que va ser “un partit bo i intens, contra un equip força competitiu. Encara tenim coses a millorar i a incorporar al model de joc, però vam sortir amb bones vibracions”.

Víctor González, entrenador Sala5

De cara als amistosos d’aquest proper cap de setmana contra el saragossans i els eivissencs, González apunta que “són dos equips de nivell, però de moment són partits preparatoris per anar millorant i corregint. Ens ho plantegem com un entrenament competitiu més. No ens centrem en el rival, però muntem una planificació amb contraris el més afins possibles”.

Aquest curs, els vermells s’han apuntalat amb set cares noves: Iban Reyes, Dani Castro, Sergi Viedma, Ibai Espinosa, Roger Bermusell, Toni Hinojosa i Eric Panès. Les noves incorporacions se sumen a les renovacions de Fouad, Pau Albacete, Ferran Ruiz, Malik, Marc Mármol, Imad Ruiz i Oussama Chefrau. L’entrenador afirma que “l’hem encertat, tant per posició, com per actitud, com per la persona darrera el fitxatge. S’estan adaptant molt bé a l’estil de joc i s’està creant un bon equip humà. Treballem molt a gust i contents”.

Víctor González, entrenador Sala5

El dissabte 3 de setembre jugaran al Pavelló Esportiu Municipal les semifinals de Copa Catalunya a Martorell, ja que la nostra població en serà seu. El Sala5 s’enfrontarà al Indústries Santa Coloma, a les 11.00h, i a les 13.00h, es disputarà el partit entre el FC Barcelona i el Cerdanyola. La final tindrà lloc el diumenge 4 de setembre. Els martorellencs tindran el primer partit de lliga a Segona Divisió el dissabte 17 de setembre a casa contra el Betis. L’horari encara està per confirmar.