Noves sessions informatives ‘SOS Mentoring’ per ajudar petites empreses

1391
10 anys Molí Fariner
10 anys Molí Fariner

L’Ajuntament de Martorell, a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, continua impulsant el programa SOS Mentoring, una iniciativa de la Fundació Autoocupació i la Diputació de Barcelona. Compta amb més de 500 mentors voluntaris per fomentar el suport i la participació de les petites empreses del territori.

SOS Mentoring és un programa de voluntariat en què persones, empresàries i directives amb experiència ajuden les petites empreses a prendre les decisions necessàries per fer front a les conseqüències d’aquesta crisi, contenint el seu impacte i projectant la continuïtat de les seves activitats professionals i empresarials, mantenint l’ocupació, explica la regidora de Promoció Econòmica, Rosa Cadenas.

Rosa Cadenas, regidora Promoció Econòmica

El programa SOS Mentoring és un procés d’acompanyament personalitzat i gratuït on els mentors voluntaris comparteixen el seu temps i la seva experiència amb els beneficiaris, ajudant-los a diagnosticar bé la situació dels seus negocis i a elaborar un pla de reactivació per fer front a les conseqüències de la crisi derivada de la COVID-19. Les reunions són online, amb una freqüència setmanal o quinzenal i durant un període d’entre un i tres mesos.

Per donar a conèixer aquest programa de voluntariat, la Fundació Autoocupació i la Diputació de Barcelona han programat noves sessions informatives online aquest setembre, el dia 13 de setembre, de 13.00 a 14.00h, per a microempreses que estiguin interessades a participar com a beneficiàries i el dia 14 de setembre, de 16.00 a 17.00h, per a futurs mentors amb voluntat d’ajudar amb la seva experiència d’empresari.

La inscripció és pot fer a través del següent formulari INSCRIPCIÓ SOS MENTORING o escrivint un correu electrònic a moliempresa@martorell.cat i/o trucar al 93 775 31 01.