Aina Ginestà, bronze infantil al Campionat d’Espanya CESA de Vòlei Platja

1002
Aina Ginestà al Campionat d’Espanya CESAR de Vòlei Platja

La martorellenca Aina Ginestà ha quedat tercera amb la selecció catalana a la categoria infantil femenina del Campionat d’Espanya CESA de Seleccions Autonòmiques Infantils i Cadets de Vòlei Platja. La cita es va disputar, del 16 al 20 d’agost, al Centre Internacional de Vòlei Platja de Lorca (Múrcia). Ginestà va fer parella amb Emma Gómez de l’Hospitalet, totes dues jugadores del Club Vòlei Esplugues.

A la fase de grups, Ginestà i Gómez van guanyar 2-0 a Canàries, Cantàbria i Extremadura, i 2-1 contra Castella – la Manxa. A quarts de final van imposar-se a Cantàbria 2-0 i van perdre les semifinals contra Balears 2-0, amb un marcador molt ajustat a tots dos sets. Van lluitar pel tercer i quart lloc contra Madrid perdent 2-0, però aconseguint finalment el bronze.

La Comunitat Valenciana, amb dues medalles d’or en la categoria femenina infantil i cadet, i una de bronze en infantil masculí va ser la més destacada del campionat. En segon lloc Balears, amb dues medalles, un or infantil masculí i una plata femenina. I en tercer lloc Canàries, amb una plata en cadet femení i un bronze en cadet masculí.

Amb una medalla cadascun, Castella – la Manxa (plata en infantil masculí), Catalunya (bronze en infantil femení), Madrid (bronze en cadet femení), Murcia (plata en cadet masculí) i Andalusia, que va aconseguir l’or en cadet masculí.

La competició va comptar amb una bona concurrència de públic, que va omplir les instal·lacions del Centre Internacional de Vòlei Platja de Lorca en una setmana plena de vivències personals i esportives per a tots els participants.

Habitualment, Ginestà juga la disciplina de pista i amb el CV Esplugues va guanyar el Campionat de Catalunya en la seva categoria aquesta temporada. Al Campionat d’Espanya de clubs no va tenir sort amb els aparellaments i va quedar en novena posició.

Ara es troba a Guadalajara, convocada per la selecció espanyola Sub-16, on estarà fins al 31 d’agost amb 16 jugadores més per optar a formar part del combinat de 12 que disputarà l’europeu. Tot i ser una de les més joves, la martorellenca té esperances de ser seleccionada.