Victòria del Sala5 Martorell per ajustar els llocs d’ascens a Segona Divisió

746
Sala5 Martorell (imatge: Xavi Velasco)

El primer equip del Sala5 Martorell va guanyar el Club Natació Sabadell (4-2) i certifica el primer triomf de la segona fase de competició. Els vermells van ser capaços d’ampliar el seu avantatge per tombar els sabadellencs i mantenir-se dins dels quatre primers llocs de la classificació. Els de Víctor González van començar pressionant per intentar guanyar metres a la pista i aprofitar les ocasions de què gaudien. Els vallesans van començar amenaçant Javi Castaño sota pals però el porter martorellenc va respondre-hi bé, mantenint la porteria a zero. Tot i així, els vermells seguien insistint des de contraatacs, bones circulacions i xuts protagonitzats per Fouad.

El gol va arribar, primer, a través de Fouad, que va ser molt hàbil per passar la pilota entre els cames del porter sabadellenc i estrenar el marcador. Però la resposta no va trigar a arribar, en un servei de banda que va servir Eric Panés, va impactar en Oussama Chefrau i va dur a l’empat a menys de deu minuts per al descans. Abans que finalitzés el primer temps, els sabdellencs van poder fer el segon des del doble penal però van enviar la pilota al pal.

En la represa, el 2 a 1 no va trigar a arribar. Fouad va tornar a ser el protagonista en una acció on havia robat la pilota, va connectar amb Oussama Chefrau i va tornar a avançar els vermells. En els últims deu minuts de partit, els vallesans van optar pel porter jugador i van trobar-hi premi, amb el gol d’Antoñito a passada d’Arnau Ametlla i empataven a menys de cinc minuts per al final. Els martorellencs ho fiaven a Oussama, que es desfeia de tres defensors hi tornava la jugada. El 3 a 2 precedia al definitiu 4 a 2, que arribava per part de Joan Rusinés i una vaselina de llibre.

El marcador ja no es va moure i va certificar la victòria per seguir quart a la taula. El tècnic martorellenc, Víctor González, va parlar d’un triomf que necessitaven i que els va donar aire.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

Amb aquest triomf, els martorellencs són quarts, empaten a 40 punts amb l’Escola Pia i queden a només un punt del Club Natació Sabadell.

Triomf en el debut

L’absolut de waterpolo del Club Natació Martorell va guanyar el Club Natació Olot (10-6) en un partit on va amnar pel que fa a la creació de perill. Els olotins van ajustar el marcador al segon període, però de nou el perill ofensiu dels martorellencs va aparèxier. Malgrat que la defensa visitant va millorar les seves prestacions, els martorellencs vna estirar la seva renda. Per al tècnic, David Torilo, el grup necessita més hores de vol i seguir millorant pel que fa al físic.

David Torilo, entrenador CN Martorell

En clau femenina, l’absolut martorellenc va empatar a 8 davant el GEIEG i es queda quart, amb 10 punts. Les martorellenques van esgarrapar un punt contra el segon classificat, però el seu entrenador, Rafa López, opina que per manca de físic van deixar escapar la victòria

Rafa López, entrenador CN Martorell

Amb aquest resultat, les martorellenques forcen un triple empat a la taula a deu punts amb el CN Sabadell i el Minorisa Manresa.

Derrota a les acaballes

El primer equip del Club de Futbol Martorell va perdre contra el CF Can Vidalet (2-3) en un partit on va remuntar el resultat en contra. Després d’una primera meitat molt discreta, els d’Albert Nualart van reaccionar a temps per empatar el marcador, però un còrner en l’última acció del partit va donar el triomf a l’equip d’Esplugues de Llobregat.

Els visitants van avisar Dani Baquero amb llançaments llunyans que anaven fora dels tres pals. Raúl Capitán n’era protagonista, i obligava els blanc-i-vermells a ordenar-se en defensa. L’estrena al marcador va arribar a pilota aturada, en una falta lateral que Max Espígol va servir i on Aleix Soler va arribar al segon pal per rematat a plaer. Passaven  quinze minuts i el segon arribaria poc després, en una passada a Capitán on batia Dani Baquero.

En la represa, els martorellencs van obrir la llauna. L’entrada de Lamin Samateh va portar perill a la banda esquerra i en una falta que va rebre dins l’àrea, Xavi Marco va transformar el penal. Els de Nualart seguien creant perill combinant en jugades pausades, i una centrada de Lamin a Eric Arévalo va poder suposar l’empat. La igualada la va aconseguir Roger Gorrea en una jugada de contraatac dirigida per Xavi Marco, assistit per Lamin i on Serra va deixar la pilota a punt. El davanter va fer el segon gol a menys de mitja hora per al final.

Tot i que els espluguins ho intentaven, el pes ofensiu des dels martorellencs, que van trobar en els xuts de Xavi Torres i una rematada de Lamin Samateh que va marxar fora per molt poc més arguments per capgirar el marcador. Però la mala sort va arribar en el temps afegit, quan Shota Takemoto va recollir la pilota a la sortida d’un còrner i va batre Baquero per endur-se els tres punts.

Després de perdre ahir, els blanc-i-vernmells segueixen cuers, amb cinc punts. En clau femenina, derrota també del primer equip blanc-i-vermell que va perdre conta el FC Sant Cugat (0-1).

En bàsquet, derrota del primer equip del Club Bàsquet Martorell a la pista de l’Es Castell menorquí en la jornada de tancament de la primera fase de lliga (82-73). En handbol, el primer equip femení del Club Handbol Martorell va guanyar per 30 a 25 i va empatar a 22 contra l’Handbol Cardedeu en un enfrontament directe a la taula, mentre que en clau masculina, empat a 22 dels groc-i-negres a la pista de l’Handbol Ràpid Cornellà.