Viu el Nadal amb més de 50 propostes al Baix Llobregat

770

Ja és aquí el Nadal. I un any més, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat posa en marxa al seu web la campanya ÉS NADAL guarnida de més de 50 propostes, fires i festes per a somiar i gaudir d’aquestes dates tan especials a un salt de Barcelona.

El Baix Llobregat vol compartir la il·lusió del Nadal a tothom. D’aquesta manera, al web esnadal.cat es troben activitats i propostes nadalenques per anar en família, per gaudir de la natura i l’esport, per assistir a espectacles, i per visitar indrets d’interès turístic. També es proposen restaurants i activitats gastronòmiques, allotjaments i, fins i tot, es pot reservar i comprar entrades a preus molt especials.

Activitats plenes de màgia

Es presenta un mes de desembre molt animat al Baix Llobregat, des de la Fira Avícola de la Raça Prat (del 17 al 19 de desembre), fins a l’espectacle Un Nadal amb el Mag Lari a La Passió d’Esparreguera (11 de desembre), el Sona, sona la pianola a Cornellà el 12 de desembre, sense oblidar, el Teatre Familiar com l’actuació KLÉ a Castelldefels (7 de desembre), o el Pastorets cap a Betlem!, també a Castelldefels (11 de desembre). Espectacles per a tots els públics.

Per anar en família, el web proposa des d’anar a les pistes de gel de Martorell, Sant Vicenç dels Horts i d’Abrera, visitar el Campament Oriental del Mag Maginet a Cornellà de Llobregat o el Campament dels Reis Mags d’Orient a Pallejà, participar al taller per fer un tió de Nadal a Sant Climent de Llobregat (17 de desembre), fer cagar el Tió gegant a Martorell, pujar al tren de Nadal (a partir del 22 de desembre) o descarregar adrenalina als Jocs Gegants de Molins de Rei (11 de desembre), participar als tallers familiars d’en Fanguet als Museus d’Esplugues de Llobregat (del 28 al 31 de desembre), i també apropar-nos a la Fira de Nadal de Vallirana (4 i 5 de desembre), al Pessebre Playmobil (fins el 5 de gener) i la Fira de Nadal de Castelldefels (del 6 al 23 de desembre), al Mercat de Sant Nicasi de Gavà (11 i 12 de desembre), la Fira de Nadal de Begues (18 de desembre) o al Pessebre Vivent de Viladecans (del 17 al 19 de desembre), entre d’altres propostes.

A més, el Baix Llobregat convida descobrir els llocs emblemàtics de la comarca, com les Coves de Montserrat i el nucli antic medieval de Collbató, el Castell de Castelldefels i Piratia, Catalunya en Miniatura (i el seu Caçations), la Cripta Gaudí de la Colònia Güell, l’itinerari modernista Jujol a Sant Joan Despí, i la planta noble del Museu Palau Mercader de Cornellà de Llobregat, entre moltes altres propostes que trobareu al web.

I a nivell gastronòmic, la campanya de Nadal proposa menús especials als restaurants de la comarca, comprar productes de pagès del parc rural de Montserrat els dies 17 i 18 de desembre a la Fira de Nadal de Collbató, o fer unes tapes al FiraTAST de Nadal de Corbera de Llobregat el dia 11 de desembre.

I com no podia ser d’un altra manera, la campanya de Nadal, enguany també ve acompanyada pel sorteig d’un lot molt festiu “i suculent”, farcit de productes de proximitat i d’una escapada per a dues persones.