Vuit equips gaudeixen del millor waterpolo al torneig Màsters del CN Martorell

803
Torneig de Waterpolo Màsters 2023

Dia de waterpolo per al Club Natació Martorell. Vuit equips es van reunir ahir dissabte al Complex Esportiu La Vila per disputar-se el Torneig de Waterpolo Màsters, des de les 08.00h a les 20.30h. Per ordre, els tres primers classificats van ser la Guàrdia Urbana de Barcelona, Garraf-Reus i Poble Nou. És la primera vegada que el Club organitza aquest torneig, un punt de trobada entre els jugadors més veterans.

A banda dels tres guanyadors, al torneig hi van participar també els clubs BCN Mermaids, CN Atl. Barceloneta 1, CN Atl. Barceloneta 2, Panteres-CNAB i CN Martorell. Així, la presidenta del CN Martorell, Eva Rodríguez, va valorar la jornada de “molt positiva i divertida, perquè els equips s’ho han passat molt bé i per a nosaltres també ha estat una bona cosa. Intentarem repetir, i fer tornejos en altres categories. Segurament, passat l’estiu, en fem un dels Absoluts”.

Eva Rodríguez, presidenta CN Martorell

El CN Martorell farà, en poc temps, 100 anys d’història. Per això, l’entitat va dur a terme aquesta iniciativa, amb l’objectiu de retrobar-se amb antics jugadors de Martorell i d’altres llocs. Rafa López, membre del CN Martorell, va assegurar que “l’objectiu és donar visibilitat al waterpolo, especialment pel que fa als més veterans i just enguany, que Martorell és Ciutat Europea de l’Esport. És el primer torneig que organitzem d’aquest tipus i l’objectiu és gaudir de l’activitat física”.

Rafa López, membre CN Martorell

Al llarg de la jornada, es va oferir servei de menjar i beguda per als assistents, i en acabar, els regidors Gerard Mimó, Lluís Amat, Jordi Amat i Raquel Sans van oficiar l’entrega de premis a tots els equips.