Xavier Fonollosa i Cristina Dalmau entreguen dues tauletes digitals tàctils al CDIAP del municipi

806

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i la regidora de Benestar Social, Cristina Dalmau, han entregat aquest dijous dues tauletes digitals tàctils a la responsable del Centre de Desenvolupament Infantil d’Atenció Precoç (CDIAP) del municipi, la doctora Anna Casajuana. Els aparells són fruit d’un conveni entre l’Ajuntament i l’empresa Sorea, que abasta d’aigua potable el municipi.

Fonollosa i Dalmau han aprofitat per visitar el CDIAP del municipi de la mà de Casajuana. Es tracta d’un servei interdisciplinar integrat per quatre psicòlegs, dos fisioterapeutes, dos logopedes, una treballadora social, una metgessa neuropediatra i una administrativa, que atenen gratuïtament infants de 0 a 6 anys amb algun tipus de trastorn de desenvolupament (greu o lleu, permanent o transitori).

El CDIAP martorellenc és un dels 86 que la Generalitat de Catalunya té desplegats pel territori. Està situat al número 3 del carrer de Josep Tarradellas i dóna cobertura a Martorell i tot el sector del Baix Llobregat Nord. Hi arriben infants i les seves famílies a través dels centres sanitaris o d’ensenyament, gràcies a un treball en xarxa.