Xavier Fonollosa: “Seguirem fent, entre tots, Més Martorell”

1275
Junts per Martorell a la rambla de les Bòbiles

Junts per Martorell ha estrenat la campanya electoral de les eleccions municipals del 28 de maig amb un acte electoral, aquest dissabte, a la rambla de les Bòbiles. El candidat i actual alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha desgranat alguns dels 250 compromisos per continuar treballant amb el lema “Més Martorell”, com les remodelacions del Mercat Municipal Les Bòbiles i del Pavelló Esportiu Municipal.

L’alcaldable de Junts per Martorell ha començat parlant del seu equip. Fonollosa ha dit que “hi ha set llistes electorals, set persones que es presenten com a alcaldes i alcaldesses de Martorell. Tothom es presenta per guanyar l’alcaldia. Però nosaltres tenim una diferència notable amb la resta de candidatures i és que nosaltres podem exhibir una obra de govern que ens dona credibilitat i molta més força”.  D’altra banda, aquesta no és l’única diferència, ha advertit, “tenim un equip de gent molt potent i de tots els barris de Martorell disposats a treballar perquè Martorell avanci”.

Xavier Fonollosa, candidat Junts per Martorell

“Som l’enveja de tots els pobles de la comarca”, ha reconegut l’actual alcalde. “Sempre ens pregunten com ho fem per no parar mai de fer coses. Això només té una resposta: treballar, treballar i treballar.  I fer-ho d’una manera col·lectiva perquè un alcalde sol no fa absolutament res. Cal saber gestionar els recursos que tenim, però també cal saber anar-los a buscar.  En els darrers quatre anys, hem rebut 9,5 MEUR en subvencions per fer coses a Martorell” ha remarcat Fonollosa.

Xavier Fonollosa, candidat Junts per Martorell

I ha posat l’exemple de la remodelació del passeig de Catalunya, “una obra que el 60% no ha costat ni un ral a la gent de Martorell perquè algú s’ha encarregat d’anar-los a buscar on tocava”. La rambla Pep Ventura n’és un altre exemple, ha dit Fonollosa, “una transformació urbana importantíssima que uneix dos barris com Torrent de Llops i El Pla, no ha costat ni un ral a Martorell perquè tota ella ha comptat amb subvencions de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya”.

En la cartera de projectes per Martorell, Fonollosa ha parlat de la remodelació del Mercat Municipal Les Bòbiles. El candidat de Junts per Martorell ha reconegut que “no és el millor dels mercats municipals que hi ha i, per això, volem fer una cosa diferent, un espai que es dirà L’espai Les Bòbiles, un equipament que tindrà un mercat de primera divisió, amb una superfície d’alimentació en la mateixa línia, que és Lidl i que finança una bona part de l’obra. Un espai que tindrà una connexió del mercat municipal amb la superfície d’alimentació i amb un espai que connectarà amb una zona verda que hi ha al darrere, eliminant el carrer, engrandint l’edifici que inclourà quatre zones de restauració i, a sota, es crearà un aparcament públic i gratuït, durant tres hores, de 300 places”.

Xavier Fonollosa, candidat Junts per Martorell

Entre els compromisos de Junts per Martorell hi ha el de “seguir transformant el paisatge urbà de Martorell perquè sigui el poble més bonic de Catalunya i això ens obliga a continuar treballant”, ha reconegut l’alcaldable qui ha anunciat que volen reurbanitzar tot el barri de Torrent de Llops, tot el barri de Can Cases, igual que van reurbanitzar tot el barri del Pla i de Can Carreras. “Hem començat la reurbanització del barri de Camí Fondo i seguirem treballen en les places i l’espai públic i les zones verdes” ha dit.

Junts per Martorell també volen treballar en l’educació, la cultura o l’esport. En educació, Fonollosa ha explicat que  “volem enviar, cada any, cent nens i nenes de Martorell a estudiar anglès a les illes britàniques a través de subvencions, d’entre un 75 i un 80%, que permetin a les famílies enviar als seus fills i filles a aprendre l’idioma anglosaxó”.

Xavier Fonollosa, candidat Junts per Martorell

Renovar el Pavelló Esportiu Municipal amb sis pistes esportives, continuar treballant per la cultura i les festes populars són altres de les propostes de Junts per Martorell. Però per fer-ho “cal obtenir una majoria ampla. Si creieu que som mereixedors de la vostra confiança, ajudeu-nos, veniu a votar, però a més a més, convenceu a més gent a afegir-se al projecte que us presentem amb il·lusió renovada”, ha demanat Fonollosa.

Durant el seu parlament electoral, Xavier Fonollosa ha estat acompanyat de  Gerard Mimó, Rosa M. Cadenas i Cristina Dalmau que no han pogut intervenir a causa de la pluja. Demà diumenge, a les 12.30h. a la plaça de l’11 de setembre, Junts per Martorell farà un altre acte electoral amb la presència de Marina Martínez, Cristina Dalmau, Lluís Amat i, el candidat, Xavier Fonollosa.