Javi Cuesta dirigirà el primer equip del CF Martorell la propera temporada

903
Javi Cuesta (CF Martorell)
Javi Cuesta (CF Martorell)

El primer equip del Club de Futbol Martorell ja té nou entrenador per a la temporada 2021-2022 i serà Javi Cuesta, que arriba procedent del CE Júpiter. Després que Albert Nualart hagi tancat una etapa de quatre anys com a màxim responsable del conjunt blanc-i-vermell, arriba Cuesta. El badaloní estarà acompanyat de Marc Nogués per dirigir l’equip martorellenc i queda a l’espera de la decisió final de la Federació Catalana de Futbol (FCF) sobre la permanència de l’equip a Primera Catalana. Aquesta decisió ha d’arribar a finals de mes, en l’assemblea de clubs que tindrà lloc a Blanes.

El nou tècnic martorellenc procedeix del CE Júpiter, a Primera Catalana, on va arribar el mes de desembre de 2019 i hi ha estat fins al final de la temporada 2020-2021. El badaloní també va dirigir l’escola Hunan del RCD Espanyol com a director tècnic el curs 2018-2019 i va formar part de l’staff tècnic del CF Badalona, a Segona Divisió B, des de la temporada 2015-2016 fins la 2017-2018. Abans, havia passat pel CE Vila Olímpica com a director tècnic i la CF Montanyesa, la UE Sant Andreu i la Fundació Ferran Martorell com a entrenador.

Marc Nogués serà el segon entrenador de la plantilla, també arriba del CE Júpiter i ha passat pel FB Badalona al juvenil de Divisió d’Honor, la UDA Gramenet i ha estat coordinador de l’àrea de porters al CE Vila Olímpica i al primer equip del CE Júpiter a Primera Catalana.

Una arribada molt plàcida

Javi Cuesta ha explicat que el seu fitxatge pel CF Martorell ha estat molt còmode i pensa que l’oferta que ha rebut ha estat molt adient per a ell. “Estic satisfet amb el que he parlat amb el club i amb una trucada dels membres de la junta directiva vam donar-nos el sí i va ser tot molt senzill”, apunta.

Javi Cuesta, entrenador CF Martorell

Un cop acabada la temporada, els blanc-i-vermells estan aprofitant per encarar les últimes sessions abans de marxar de vacances. Ara, ha explicat Cuesta, arriba el moment en què l’staff tècnic prepari la plantilla per a la nova temporada. Si fos per ell, ha confessat, ja començarien el nou curs.

Javi Cuesta, entrenador CF Martorell

És previst que la temporada comenci a principis del mes de setembre, així que molt probablement la pretemporada arrenqui el 2 d’agost per als martorellencs, que estaran pautats pel preparador físic David Raso abans de la seva tornada.