L’Associació Artistes Plàstics i el Club Yahooo exposen ‘Sirenes’ al Complex Educatiu Torrent de Llops

625

L’Associació d’Artistes Plàstics i el Club Yahooo Esport i Lleure a la Natura exposen fins el 30 d’octubre, al Complex Educatiu de Torrent de Llops, la mostra Sirenes, acció artística de participació ciutadana. Una cinquanta d’imatges subaquàtiques de martorellencs que van participar al Concurs de sirenes i sirenos el passat mes de juny al CE La Vila.

Els organitzadors han fusionat art, esport i conscienciació mediambiental, a través de 45 fotografies subaquàtiques i 5 de terrestres que Jorge Cruz, Àngel Prieto i Isa Ejea van realitzar el passat 28 de juny en l’acció artística del Concurs de sirenes i sirenos, al Complex Esportiu La Vila.

Sirenes té un caire solidari, “qui vulgui podrà adquirir les fotografies exposades a canvi d’un donatiu que destinarem a alguna associació o entitat que treballi per preservar la integritat dels mars i oceans”, ha dit Mònica Dueñas, membre dels Artistes Plàstics.

Els visitants de la mostra també podran veure el Kaleuxe: un balancí infantil amb la forma d’una sirena que estan construint per enllestir-lo l’any vinent. “La idea és portar-lo a diferents poblacions vinculades al mar i conscienciar els més petits en la preservació de l’entorn marí”, ha explicat.

L’exposició, que es va inaugurar el passat dissabte, en el marc de la Festa del Roser, es pot veure fins el 30 d’octubre, al Complex Educatiu Torrent de Llops, de dilluns a divendres, de 09.00 a 21.00h.