La Vila vibrarà amb un cap de setmana de terror i misteri gràcies a la 5a Fira de Bruixes

1481

L’Associació Fem Vila organitza aquest cap de setmana del 21, 22 i 23 d’octubre la 5a Fira de Bruixes, en motiu de l’arribada de la festa del Halloween i Tots Sants. La sessió d’hipnosi col·lectiva del dissabte a la tarda serà una de les principals novetats. Els comerciants i l’empresa UniArt també han programat xerrades, cercaviles amb personatges mosntruosos, mercat amb parades esotèriques i concerts, entre d’altres.

Divendres es posa en marxa la Fira a les 17.00h amb l’obertura del mercat, seguida de la inauguració oficial (18.00h); l’espectacle ‘El geperut de No-me-dan’ (19.30h); el Cercavila Vendaval Folk (20.00h) i un espectacle de foc (21.00h).

Dissabte i diumenge seran els dies centrals de la Fira, com explica Óscar Monge, president de Fem Vila: “Farem tres xerrades a la Casa de Cultura”, sobre les anomenades ‘cases malaltes’ -amb la xerrada ‘Casa sana-casa enferma’ a càrrec del màster en Bioconstrucció Carlos Requejo, el dissabte a les 12.30h-; el tarot -diumenge a les 12.00h amb l’especialista el alta màgia José Luis Nuag-, i sobre la bruixeria a dia d’avui amb Imma del Desti -dissabte a les 19.30h-.

També hi haurà una hipnotització col·lectiva -dissabte a les 18.00, amb Vicenç Vallès-; dos espectacles de foc nocturn amb un fakir -divendres a les 21.00h i dissabte a les 21.30h-, el concert Vendaval Folk -dissabte 20.30h-, cercaviles, parades d’artesania esotèrica, tarot i vidència, entre d’altres.

Óscar Monge, president de l'associació Fem Vila

D’entre les activitats programades, Monge en destaca una pel seu caràcter novedós: “la sesió col·lectiva d’hipnosi i l’activitat de les cases malaltes, en la que un arquitecte ens explicarà que hi ha cases malaltes, sigui pel material amb el que han estat construïdes, a on es troben ubicades o les corrents d’aigua que hi passen, per exemple”.

Óscar Monge, president de l'associació Fem Vila

5a Fira de Bruixes del Fem Vila

A la Fira també hi participa l’associació martorellenca Neven, que organitza la ‘Gimcana de Terror’ en doble sessió: de 18.00 a 19.30h per a un públic familiar, i de 22.00 a 00.00h per al públic adult. Entre tothom qui hi participi hi ha en joc un val de 50 euros en comerç associat a La Vila.

Óscar Monge, president de l'associació Fem Vila

El president de l’associació de comerciants del nucli històric martorellenc anima tothom “a passejar per la Fira i a participar en les activitats proposades”.

Gimcana de terror Seven