El voluntariat de la FHSJDM reparteix més d’un miler d’obsequis de Nadal a pacients i professionals

670

Durant més de tres mesos, l’equip de persones voluntàries de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) ha treballat intensament per tenir a punt els obsequis de Nadal que elaboren personalment i que el 21 de desembre van fer arribar a totes les persones ingressades i a tots els professionals de l’entitat. Aquest any han creat més de 1.000 petits avets de paper.

Des de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell han volgut expressar un any més, l’agraïment per la seva voluntat i la dedicació que mostren de forma desinteressada i solidària al llarg de tot l’any. Per això, cada un dels membres del voluntariat, ha estat obsequiat amb una flor de Nadal pel Dr. Jordi Trelis, director gerent de la FHSJDM, com a mostra d’agraïment a la tasca que porten a terme.

El voluntariat de la FHSDJM està format per 12 persones que, des de fa més de vuit anys, donen suport als malalts que estan hospitalitzats a la FHSJDM i als seus familiars. A més, també acompanyen a pacients que estan sols i han de venir a fer-se alguna intervenció al centre hospitalari. Durant l’any protagonitzen dues acciones molt esperades per tothom, com son l’entrega de la rosa el dia de Sant Jordi i l’obsequi de Nadal.

Postal nadalenca de la Fundació Arc de Sant Martí

Un cop més, la Fundació Arc de Sant Martí ha estat l’encarregada d’elaborar la postal de Nadal de la FHSJDM. El dibuix triat, d’entre tots els realitzats pels participants del taller d’art de teràpia ocupacional del centre de dia de la Fundació, és un arbre de Nadal amb regals i el missatge ‘Enmig de llums i regals, el veritable tresor és el benestar i la salut dels qui estimem’.

La Fundació Arc de Sant Martí va ser creada com a iniciativa de l’Associació pro disminuïts Arc de Sant Martí aprofitant l’experiència de l’entitat en el sector i l’estudi i la investigació feta a la població de l’entorn on ofereix els seus serveis.

L’entitat fomenta la prevenció, educació, formació professional, activitat laboral, oci, atenció residencial i assistència sanitària, cultural i social de les persones amb discapacitat intel·lectual. També brinda suport a les famílies amb un equip de professionals que ofereixen atenció individualitzada als usuaris. A més, actua com a punt d’informació per proporcionar assessorament i cercar recursos que aportin la màxima normalització a la vida d’aquestes persones.