Ajuntament i associacions de comerciants col·laboren per difondre els actes culturals de Martorell

1290

Les regidories de Cultura i Comerç de l’Ajuntament de Martorell han signat un conveni amb les associacions de botiguers Fem Vila i Nou Martorell per tal que els comerços esdevinguin promotors de cultura dins el municipi i puguin fer arribar les activitats a un major nombre de públic. L’app ‘Fes-tho a Martorell’ ha implementat una nova pestanya amb informació dels comerços adherits.

L’Ajuntament ha facilitat a cada comerç un expositor amb informació cultural de Martorell per tal de mostrar-la amb la màxima visibilitat possible als establiments. El display també promociona l’app ‘Fes-t’ho a Martorell’, que aplega l’agenda cultural i festiva del poble, i incorpora un apartat específic amb la informació detallada del centenar de comerços que s’ha sumat, fins ara, a la iniciativa.

El regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Sergi Corral, considera que “els comerços locals han de ser prescriptors de les activitats culturals que es facin a Martorell”. A més, gràcies a la campanya, “aconseguim tenir la publicitat cultural endreçada, en un lloc visible i sense embrutar el paisatge urbà”. A canvi, els comerços es publiciten a l’app ‘Fes-tho a Martorell’.

Sergi Corral, regidor de Cultura

El regidor de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme, Règim Interior i Noves Tecnologies, Lluís Amat, explica que “vam creure interessant incloure una pestanya nova a l’app amb els comerços associats, agrupats per sectors comercials, i les parades del Mercat Municipal, que incorporarem properament”. “Estem al 2017 i cada vegada més la gent es belluga a través d’aquest tipus d’aplicatius mòbils. Crec que és hora que, mica en mica, Martorell s’hi posi en aquest camp”.

LLuís Amat, regidor de Comerç

L’acció vol posar de manifest la importància del comerç local, i vincular-lo amb el sector cultural per treballar plegats en l’enfortiment de la nostra vila i en la creació d’identitat de poble.