Afectacions a la L64 i a la L65 dins del nucli urbà el cap de setmana pel pas de la Cursa de Martorell

641
Foto: Soler i Sauret

Amb motiu de la celebració de La 24a Cursa de Martorell, aquest cap de setmana es produiran afectacions en la circulació de les línies L64 i L65 d’autobús de la Companyia Soler i Sauret dins del nucli de Martorell. Dissabte 18, l’afectació es produirà durant tot el dia en ambdues línies i els autobusos circularan exclusivament per l’avinguda de Pau Claris. Diumenge 19, tot el matí, la modificació del recorregut només es produirà en la L64, que establirà la parada d’origen i destí a l’Estació Martorell Vila-Castellbisbal.

Dissabte, les dues línies d’autobús modifiquen el seu recorregut amb motiu dels preparatius de l’esdeveniment esportiu. Els autobusos de les dues línies circularan exclusivament al llarg de l’avinguda de Pau Claris i fins a l’Estació de FGC de Martorell-Central, que serà parada d’origen i destí. Per tant, s’anul·la durant aquest dia el trajecte comprès entre les avingudes de Fèlix Duran i Mancomunitats Comarcals, el passeig de Catalunya i la plaça de la Rosa dels Vents.

Diumenge, l’afectació es produirà de 08.30 a 14.00h exclusivament en la L64. En aquest període de temps, quedaran anul·lades totes les parades compreses entre el carrer del Mur i el Mercat de Les Bòbiles, és a dir, tot el recorregut d’aquest autobús dins del urbà (carrer del Mur; l’avinguda de Pau Claris; el carrer de Montserrat; l’Avinguda de Fèlix Duran i Canyameres; l’avinguda de les Mancomunitats Comarcals; el Passeig de Catalunya; la plaça de la Rosa dels Vents i el retorn per l’avinguda de Pau Claris i el carrer del Mur). Per tant, durant les hores matinals indicades, els autobusos arribaran a la rotonda d’entrada a Martorell pel Congost i giraran per la carretera C-243c fins a l’estació de Martorell Vila-Castellbisbal que farà de parada final de trajecte, per després girar i tornar cap a Sant Andreu de la Barca.