Afectacions de trànsit a La Vila pel pas de la Volta Ciclista a Catalunya

857
Volta Ciclista a Catalunya
Volta Ciclista a Catalunya.

L’Ajuntament de Martorell informa que, amb motiu del pas de la Volta Ciclista a Catalunya per la nostra població aquest dimecres 24 de març, es produiran talls en la circulació viària. La interrupció es farà cap a les 12.05h des del final del carrer del Mur -per accedir a la rotonda que connecta amb l’antiga N-IIa i la carretera de Terrassa, la C-243c-.

La d’aquest dimecres serà la primera de dues ocasions en les que la Volta d’enguany passi per Martorell. Una tercera etapa amb inici al Canal Olímpic de Catalunya (Castelldefels) i final a Vallter 2000, amb un recorregut total de 203 quilòmetres. El pas dels corredors a Martorell es produirà al quilòmetre 24,6 del recorregut, amb arribada a la rotonda des de Sant Andreu de la Barca i gir cap a la C-243c.

És previst que el cap de cursa passi per aquest punt cap a les 12.21h. La Policia Local tallarà el trànsit a les 12.05h al voltant de la N-IIa, entre les dues rotondes -la de Sant Andreu de la Barca i la d’accés a La Vila pel carrer del Mur-. Es calcula que el darrer corredor rodarà per la rotonda i girarà per la carretera de Terrassa cap a les 12.29h. La Policia Local reobrirà la circulació minuts més tard, quan hagin passat el grup de motoristes dels Mossos d’Esquadra, que tanquen la cursa.

Alhora, la Policia notificarà el tall amb tanques d’avís que s’instal·laran en diferents punts de l’avinguda de Pau Claris -en confluència amb l’avinguda dels Germans Martí, amb l’avinguda Fèlix Duran i Cañameras i amb el carrer de Montserrat-, així com a la plaça del portal d’Anoia i al carrer de Pere Puig.

Dissabte, la Volta rodarà per l’interior de La Vila

Dissabte 27 de març, en la penúltima etapa entre Tarragona i Mataró, la prova tornarà a passar per Martorell. Ho farà provinent de Gelida (C-243b), amb accés al nucli urbà per la rotonda i el carrer de Sant Genís de Rocafort, girarà cap al carrer del Mercadal, accedirà a la plaça del portal d’Anoia i pujarà pel carrer del Mur, fins arribar a la rotonda, on girarà a l’esquerra cap a la C-243c.

En aquest cas hi haurà talls de trànsit a La Vila cap a les 14.19h, deu minuts abans de la previsible arribada del cap de la cursa. Segons preveu l’organització, el darrer corredor sortirà de la rotonda sobre les 14.46h, moment en que la Policia Local reobrirà la circulació.