Agraïment a la tasca de Can Serra i Can Cases amb la plantada de l’arbre urbà 12.000

500

L’Ajuntament de Martorell ha volgut agrair la tasca del Centre Ocupacional Can Serra i el Centre Especial de Treball Can Cases amb la plantada simbòlica de l’arbre urbà 12.000 a la remodelada plaça de l’Onze de Setembre. L’acte, celebrat aquest diumenge, ha servit per cloure la 26a campanya Una casa, una flor amb el repartiment de torretes per a tots els assistents.

Els 32 usuaris del Centre Ocupacional Can Serra i els 22 treballadors del Centre Especial de Treball Can Cases cultiven i planten 85.000 flors anuals pels carrers del municipi (36.300 pensaments, 28.000 begònies, 21.000 tagetes i 1.700 begònies dragons). L’Ajuntament ha volgut homenatjar la seva feina amb la plantada simbòlica d’una alzina de dues branques (Quercus ilex), a la plaça de l’Onze de Setembre, que és l’arbre urbà número 12.000.

L’acte, que ha comptat amb l’assistència de l’alcalde Salvador Esteve i els regidors de l’equip de govern, ha servit per cloure la 26a campanya Una casa, una flor amb el repartiment de 15.000 flors de vuit espècies diferents: begònies, antirrhinum, berbena, lobelia, celosia, sàlvia, clavellina i ageratum.

Una plaça més amable
L’acte ha tingut lloc a la plaça de l’Onze de Setembre, recentment arranjada i enjardinada. S’hi ha canviat el paviment existent per un de llosa de formigó de diferents colors; s’hi ha renovat el parc infantil; s’hi han ampliat les dues zones verdes existents (que inclouen un arbrat a base d’alzines i til·lers); i s’hi ha arranjat l’accessibilitat mitjançant escales i rampes.

Jornada de portes obertes
El 20 de maig (11.00h), hi haurà jornada de portes obertes al Centre Ocupacional Can Serra i al Centre Especial de Treball Can Cases. “Els assistents podran veure el treball diari que, a més del cultiu de flors al viver, inclou horticultura i els diferents tallers. Els assistents gaudiran d’un taller de cuina i podran plantar un vegetal i endur-se’l en una torreta cap a casa”, ha dit la directora del servei, Salo Moliner.