El Club d’Escacs Martorell guanya la 41a edició del Torneig Gegant a la Casa de Cultura

696

El Club d’Escacs Martorell ha estat el guanyador de la 41a edició del Torneig Gegant que s’ha celebrat aquest matí a la sala d’actes de la Casa de Cultura La Vila amb deu equips i noranta jugadors. A l’acte de lliurament de premis hi ha assistit el primer tinent d’alcalde, Xavier Fonollosa, el regidor d’Esports, Albert Fernández, i el regidor de Promoció Econòmica, Lluís Amat.

El Martorell A i el Vilafranca han empatat a 7 punts. L’equip local s’ha alçat amb la victòria després d’un desempat. L’equip d’Abrera ha quedat en tercera posició.

Al 41è Torneig Gegant d’escacs hi han participat deu equips: Abrera, Capellades, Cornellà, La Passió d’Esparreguera, Molins de Rei, Olesa, Sant Feliu de Llobregat, Vilafranca del Penedès i els equips A i B del CE Martorell.

Cara i creu dels equips del CE Martorell
La Lliga Catalana ha acabat per als tres equips del Club Escacs Martorell amb trajectòries dispars. El primer equip (A) ha fet la millor temporada de la seva història jugant la promoció d’ascens a Primera nacional sent eliminats pel Mataró. El segon equip (B) ha descendit a Segona nacional mentre que el tercer equip (C) ha obtingut la permanència.