Al Sala 5 se li escapa la victòria en els últims segons de partit (2-2)

413

El dissabte el Sala 5 Martorell va empatar 2-2 al Pavelló Esportiu Municipal davant un rival directe en la lluita per la permanència: el CD Melistar FS. Els martorellencs van arribar als darrers instants de partit per davant al marcador, però un gol dels visitants quan faltaven 30 segons pel final va deixar als d’Adri Sánchez sense victòria.

El tècnic dels vermells explica que van intentar fer el gol de la victòria, però no va ser possible: “encara que hem defensat bé el seu joc de 5, en l’última acció ens han empatat. Hem intentat endur-nos la victòria als últims 30 segons, però res. Ara toca seguir treballant i intentar treure els 3 punts a Leganés”.

Adri Sánchez, entrenador Sala 5 Martorell

Amb aquest punt aconseguit el Sala 5 s’ha col·locat vuitè a la taula de Segona Divisió i, amb un total de 29 punts, està més a prop de l’objectiu de la salvació.

El primer equip masculí del CF Martorell el diumenge va empatar (1-1) al complicat camp de La Canonja, que era el desè classificat. Els blanc-i-vermells, que arribaven “tocats” anímicament després de perdre el primer partit de la temporada al Torrent de Llops, van sumar un punt important per mantenir-se a la quarta posició del Grup 3 de Primera Catalana.

Els martorellencs estaven jugant millor que el seu rival, però van encaixar el primer gol del partit al minut 64. Quan faltaven 10 minuts pel final Badhr va aconseguir el gol de l’empat.
Carlos Camacho, segon entrenador de l’equip, assegura que van acabar el partit amb bones sensacions i amb confiança: “ens hem pogut emportar el partit, però no hem aprofitat l’ocasió. Marxem de La Canonja confiats perquè hem trencat la mala ratxa i la mala dinàmica. Afrontem aquesta setmana amb ganes de seguir competint cada partit com si fos l’últim”.

Carlos Camacho, segon entrenador CF Martorell

El primer equip del Club Hoquei Patins Martorell ahir diumenge va aconseguir una victòria molt important a les IEM contra el primer classificat de la lliga, el Club Patí Manresa, en un partit molt intens. Els martorellencs van donar-ho davant la seva afició per aconseguir 3 punts clau per continuar a la part alta de la classificació del Grup C de Tercera Catalana.

Pol Rius, jugador del Club Hoquei Patins Martorell, es mostra emocionat per la victòria davant el líder i destaca que “va ser un partit on tot l’equip va estar al 100%. Vam estar molt cohesionats i vam aconseguir mantenir l’avantatge que havíem adquirit a la segona part. Encara queda molta lliga, però això ens dona empenta pels pròxims partits”.

Pol Rius, jugador Club Hoquei Patins Martorell

El dissabte el sènior masculí del CH Martorell va guanyar 33-28 al segon classificat, la UE Sarrià, en un partit clau en la lluita per les primeres posicions. Els visitants venien de guanyar set partits de manera consecutiva, però els groc-i-negres es van fer forts a les IEM per sumar 2 punts molt importants. Gràcies a aquesta victòria els de Christian Stahringer continuaran en la lluita per les posicions d’ascens.