Martorell acull la 3a Jornada Comarcal de Gimnàstica Artística Escolar

512
3a Jornada Comarcal Gimnàstica Artística Escolar

Aquest matí el Pavelló Municipal de Can Cases ha estat la seu de la 3a Jornada Comarcal de Gimnàstica Artística Escolar, organitzada pel Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB) i el Martorell Gimnàstic Club. A la competició, que ha començat a les 09.00h, han participat un total de 143 gimnastes: 138 nenes i 5 nens.

La tercera data de la temporada 2023-2024 ha englobat gimnastes d’entre categoria aleví fins a sènior d’11 clubs de la comarca: el Martorell Gimnàstic Club; el CG Esparreguera; el Club Gymrock Castelldefels; el MG Evolution (Pallejà); el CGE Moreres (Esplugues de Llobregat); el SABARCA Gimnàstic Club (Sant Andreu de la Barca); l’Escola Santa Maria Cervelló; el CE Vigym (Sant Vicenç dels Horts); l’Abrera Gimnastic Club; l’Associació Gimnàstica Masquefa; i el CG Olesa.

Sílvia Blanco, presidenta del Martorell Gimnàstic Club, s’ha mostrat molt satisfeta i ha explicat que “des del club intentem organitzar un parell de competicions perquè els pares i mares dels gimnastes puguin gaudir d’una jornada competitiva a Martorell. És una mostra de valors, ja que des de l’entitat volem que tots els nens i nenes puguin gaudir d’aquest esport”.

Sílvia Blanco, presidenta Martorell Gimnàstic Club

La pròxima competició que organitzarà el Martorell Gimnàstic Club serà un campionat que durarà tot el dia i on podran competir gimnastes de totes les categories, dels més petits fins als més grans.

El regidor d’Esports, Gerard Mimó, la regidora de Joventut, Raquel Sans, la regidora de Teixit Associatiu, Cooperació i Participació, Àngels Soria, i la regidora d’Igualtat, Remedios Márquez, han assistit al lliurament de premis d’aquesta 3a Jornada Comarcal de Gimnàstica Artística Escolar.