Alumnes de La Mercè mostren el seu talent al Concurs de Joves Intèrprets

1063
Concurs de Joves Intèrprets La Mercè

L’alumnat del Col·legi La Mercè va demostrar un any més el seu talent durant el Concurs de Joves Intèrprets celebrat el 7 d’abril. Un total de 50 alumnes de les diferents etapes educatives van pujar a l’escenari de l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural per mostrar les seves destreses i habilitats artístiques.

Es va poder gaudir d’instruments com guitarres, flautes, trompetes, baixos o ukeleles. També es van veure molts balls de diferents estils i es van sentir unes veus que van fer emocionar el públic assistent.

El director de La Mercè, Daniel Moll, assegura que “no hi ha hagut ni un moment de baixada del nivell durant les dues hores que ha durat l’espectacle i els aplaudiments després de cada actuació eren infinits. Els joves intèrprets ho han posat molt difícil al jurat per prendre la decisió de quin serà el guanyador que ja ho sabrem en els propers dies”.

Daniel Moll, director La Mercè

Daniel Moll afegeix que “va ser una tarda espectacular i molt emotiva perquè el talent del joves és imparable i infinit”. També ha volgut donar les gràcies a les famílies “per fer costat i animar aquests alumnes a demostrar les seves habilitats, així com també a l’AMPA de l’escola i la col·laboració de la Sole Nieto i Toni Comaposada, professors de música de l’escola, per fer-ho possible i ajudar als alumnes a estimar la música”.