Alumnes del curs d’activitats de venda comencen les pràctiques a diferents empreses locals

1240

Els alumnes del curs certificat d’activitats de venda del Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa han iniciat aquesta setmana el mòdul de pràctiques professionals no laborals de 80 hores a diferents empreses col·laboradores de Martorell i rodalies. Les sortides professionals són, principalment, les de caixer, reposador i atenció al client.

Aquest curs es va iniciar el passat 1 de febrer, amb una durada total de 610 hores dividides en 5 mòduls formatius (4 mòduls de formació teòrica de 510 hores i un mòdul de pràctiques professionals no laborals de 80 hores) i finalment una formació complementària de 20 hores.

Els alumnes han començat aquest juliol les 80 hores de formació pràctica no laboral a diferents empreses col·laboradores de Martorell i rodalies: Bricorama, Bon Àrea, Les Mil coses de la Toñi, Base Sports,Sibaix iAutoservei Roig, que han donat l’oportunitat a aquests alumnes de posar en pràctica els coneixements assolits durant el curs.

L’objectiu és millorar les competències professionals relacionades amb la correcta execució d’activitats de venda dels productes i serveis a través dels diferents canals de comercialització, establint les relacions amb els clients de la manera més satisfactòria.

Les sortides professionals d’aquest curs són: caixer, depenent, promotor comercial, operador de centre multicanal, teleoperador de centre d’atenció telefònica, televenedor, operador de venda en comerç electrònic o tècnic d’informació i atenció al client.

El Centre de Promoció Econòmica agraeix la col·laboració del teixit empresarial, facilitant l’accés a les practiques d’aquests alumnes, per millorar les oportunitats d’ocupació dels col·lectius amb especials dificultats per a la inserció en el mercat de treball i destaquem la importància de la formació específica que s’imparteix des de la regidoria de Promoció Econòmica per a aquesta inclusió laboral per a nínxols de mercat concrets.