Vehicles i motocicletes a punt per ser beneïts aquest diumenge a la 5a Diada de Sant Cristòfol

691

Diumenge 10 de juliol, els propietaris d’una seixantena de vehicles clàssics i moderns i motocicletes rebran la benedicció a la plaça de l’Església. És l’acte més simbòlic de la 5a Diada de Sant Cristòfol que promou l’Associació de Motos Clàssiques i Antigues de Martorell (AMCAM), Mussols i Clàssic Vespa Martorell.

La festa de Sant Cristòfol, patró dels vehicles de motor, “es va recuperar ara fa cinc anys i cada any són més els participants que s’hi sumen a la jornada simbòlica”, ha dit el president de l’AMCAM, Mario Céspedes. A banda dels socis de l’entitat, Els Mussols i Vespa Clàssic “s’hi afegeixen altres ciutadans de Martorell de forma individual, la majoria acompanyats per familiars. Altres, de curiosos, s’apleguen pels carrers al pas de les motos i els vehicles. En la benedicció també desfilen alguns vehicles d’època”.

La benedicció es fa després de la missa dominical. Prèviament, els participants que ho desitgin poden participar de l’esmorzar que es farà al local de l’entitat, a Ca n’Oliveras, a partir de les 9.00h. A les 11.00h, iniciaran una ruta turística i a les 13.00h mossèn Manuel Roig, titular de la parròquia de Santa Maria, beneirà la comitiva.