Renoven la temporada de programació estable de teatre familiar a Martorell

816

L’alcalde i president del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM), Xavier Fonollosa, i el president de l’Associació La Xarxa per a la Promoció de l’Espectacle Infantil i Juvenil de Martorell, Andreu Domènech, han signat el conveni de col·laboració per a dur a terme la Temporada de programació estable de teatre familiar. En l’acte de signatura del conveni hi ha assistit, també, el regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Sergi Corral.

L’objectiu de la Temporada de programació estable de teatre familiar és potenciar la divulgació dels espectacles adreçats als infants de Martorell. Corral assegura que “la Xarxa fa molt bona feina per garantir una temporada estable de teatre a Martorell. És una tasca important per generar l’hàbit als més petits i joves d’anar al teatre i que comprovin que no tot és darrera una pantalla”.

La temporada constarà d’un mínim de cinc espectacles teatrals i es farà càrrec l’Associació La Xarxa per a la Promoció de l’Espectacle Infantil i Juvenil de Martorell. El seu president, Andreu Domènech, reconeix que “aquest coveni ens dóna tranquil·litat per elaborar una programació sencera. Ens hem d’anar reiventant cada any la fórmula perquè les famílies omplin El Foment”.

El Foment ha acollit quatre espectacles aquest any: En Jan tot li fan, al febrer; El carreró de les bruixes, al març; El rei que s’avorria, a l’abril. La Xarxa també va participar a la Fira de Primavera i al Daltabaix amb diferents espectacles a la plaça de Les Cultures.

El PMSAPM ha concedit una subvenció de 6.000 euros per a mantenir aquest cicle de promoció de teatre familiar al municipi.