Anthony Blake durà dissabte a El Progrés el seu espectacle més proper i misteriós

913

“Recordin, tot el que han vist ha estat producte la seva imaginació, no li donin més voltes, no té sentit”. És la frase que va popularitzar el mentalista Anthony Blake, a la dècada dels 90, en multitud de programes televisius que el van llençar a la fama. La seva capacitat per endevinar el resultat de les eleccions o el número de la Grossa va deixar bocabadats milions d’espectadors. Batejat com ‘el jazz de la màgia de la ment’, portarà aquest dissabte, a les 18.30h, a El Progrés el seu nou espectacle Blake + allá de la imaginación, inclòs dins la programació del Nadalem.

Blake + allá de la imaginación és una aposta única, més propera i imprevisible. Una càmera negra, una taula, un tamboret, un llum discret, intimista, misteriós, una música inquietant, i una veu envoltant que arrossega el públic als racons dels pensaments. Blake no llegeix la ment, sinó que la interpreta i la manipula a molt curta distància.

L’entrada anticipada es pot aconseguir al preu de 15 euros a a la Llibreria Miró (c/ de Santacana 12), al Forn de Pa Cafeteria Coco (c/ del Dr. Trueta, 1) i a ticketea.com. També es pot comprar a taquilla per 18 euros una hora abans de l’espectacle.

Nascut a Oviedo, Anthony Blake ha desenvolupat la seva carrera en el teatre i els mitjans de comunicació. La seva màgia es va popularitzar en programes com Un, Dos, Tres, El Programa de Carlos Herrera, Crónicas Marcianas, Domingo a Domingo, Otra Dimensión, i programes presentats per ell mateix com En Tierra de Nadie, Blake el Desafío o Blake, entre d’altres. També va participar a nombrosos programes radiofònics i va fer alguna incursió en el món del cinema. Els seus espectacles en directe són tot un repte. Ha creat diferents xous per formats molt diversos, que s’han presentat per teatres de tota la geografia espanyola amb gran èxit de públic i crítica.

Blake també té inquietud per difondre alguns dels seus coneixements, amb l’objectiu que la ment deixi de ser la gran desconeguda. Per això ha publicat llibre com El poder mental, Tu poder intuitivo i Lo que se del más allá, en els quals proposa tècniques i exercicis per desenvolupar el poder de la ment, millorar la memòria, desenvolupar la intuïció, dominar el subconscient, o controlar i interpretar els somnis. A més, ha impartit conferències i cursos sobre comunicació no verbal, Programació Neurolingüística (PNL) i coaching.