Aquest dimarts comencen les obres d’asfaltatge al carrer Montserrat

2170
Carrer Montserrat
Carrer Montserrat

Les obres que l’Ajuntament de Martorell està fent al barri de Can Carreras estan a punt de culminar. Dimarts, dimecres i dijous d’aquesta setmana es procedirà a pavimentar amb asfalt el carrer Montserrat.

Els treballs es faran en tres fases: demà dimarts s’asfaltarà el tram comprés entre la rotonda de Pau Claris i la del carrer Pontarró; dimecres es farà la continuació entre la rotonda del carrer Pontarró fins al carrer Gomis; i dijous des del carrer Gomis fins a l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat Martorell Central, en horari diürn, i creuament del carrer Gomis, pas elevat, a partir de les 20.00h. Un dia després de cada tram asfaltat es procedirà a pintar la senyalització horitzontal. Els treballs començaran a les 09.15h, excepte el tram de dijous que començarà a les 13.00h i a les 20.00h.

Les obres de reurbanització del carrer Montserrat van començar al setembre amb l’ampliació de les voreres per facilitar el pas dels vianants, tot deixant dos carrils de circulació per al trànsit.