El 7è Concurs de Discjòqueis de Ràdio Martorell obre inscripcions gratuïtes fins el 10 d’abril

1519

La Regidoria de Cultura organitza el 7è Concurs de Discjòqueis de Ràdio Martorell. El certamen tindrà lloc el 28 d’abril a la Nau 2 de Ca n’Oliveras, durant la Fira de Primavera. Hi podran participar discjòqueis de qualsevol estil musical que vulguin fer ballar i moure la gent a partir de la barreja, la manipulació o el directe. Les inscripcions són gratuïtes i es poden formalitzar fins el 10 d’abril.

Cada discjòquei podrà actuar durant 15 o 30 minuts. Les actuacions es faran a la Nau 2 de Ca n’Oliveras, segons un horari predeterminat que compaginarà la proposta artística amb el concurs. El Jurat farà públic el veredicte el divendres 28 d’abril, quan finalitzi el certamen.

L’organització posarà l’escenari equipat amb dos plats, dos reproductors de CD, una taula de mescles, cascos i microfonia. Es permet el canvi de taula de mescles i altres sempre que ho aporti el concursant. Està permesa la utilització d’ordinadors i programes de mescles, sempre i quan ho aporti el concursant i sempre sota la seva total responsabilitat. El concursant haurà d’aportar el cablejat per fer una connexió estàndard a l’amplificador. A l’actuació no es podran utilitzar mescles gravades, s’haurà de realitzar la sessió en directe.

Hi podran participar discjòqueis de qualsevol estil musical que vulguin fer ballar i moure la gent a partir de la barreja, manipulació i directe, a partir dels 16 anys. En el cas dels menors d’edat, és necessària una autorització del pare, mare o tutor legal per participar-hi. Amb l’objectiu de potenciar la música i els joves creadors locals, els empadronats a Martorell no quedaran fora de la convocatòria.

7è Concurs Discjòqueis Ràdio Martorell
7è Concurs Discjòqueis Ràdio Martorell

Inscripció gratuïta

Els concursants tindran temps fins el 10 d’abril per fer arribar el full d’inscripció degudament complimentat al Departament de Cultura, 2a planta Centre Cultural (plaça de les Cultures s/n). El full d’inscripció haurà d’anar obligatòriament acompanyat de la fotocòpia del DNI; autorització dels pares pels menors d’edat; una mostra de la música amb què es participa en suport CD amb una mínima i una màxima durada de 15/30 minuts; una breu presentació i biografia del discjòquei, i el rider o necessitats tècniques i de muntatge.

L’ordre d’actuació es determinarà pel jurat 7 dies abans de l’ inici del concurs, i es notificarà degudament als participants. En cas que no puguin fer l’actuació el dia i hora assignats, quedaran automàticament desqualificats. El concurs es farà seguint un procediment d’eliminatòries.

Premis

El primer premi serà una actuació a la Festa Major 2017 i 250 euros; el segon premi serà una actuació durant el Carnaval o la Fira de Primavera de 2018 i 200 euros; i el tercer una actuació a la Festa del Roser 2017 i 150 euros. Les sessions dels tres primers guanyadors del 7è Concurs de Discjòqueis de Ràdio Martorell seran retransmeses dins la programació de l’emissora municipal.