Dissabte tornen les parades de productes no essencials al mercat de Buenos Aires

230
Mercat Buenos Aires
Mercat Buenos Aires

Aquest dissabte, 20 de març, el mercat setmanal de Buenos Aires tornarà a comptar amb totes les seves parades al carrer. Es reincorporen els establiments de productes no essencials al llarg de l’avinguda de Fèlix Duran i Cañameras. Es recorda als propietaris de vehicles que no podran aparcar en aquesta via des de la matinada de divendres a dissabte.

El mercat recuperarà el número habitual de parades. En seran 154, sumant les de productes essencials -fruites, verdures i altres aliments- i les de  no essencials -roba i complements-, absents des del 9 de gener per les restriccions del Procicat. Això comporta una ampliació d’espai d’ús a la totalitat de l’avinguda per al mercat.

La regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Rosa Cadenas, recorda als conductors que “hauran de tornar a tenir cura de no aparcar el seu cotxe el divendres al vespre en aquesta via”. La Policia Local ha instal·lat rètols informatius al llarg de tota la via. La grua municipal intervindrà per desallotjar els vehicles que no s’hagin retirat a temps.

Rosa Cadenas, regidora de Promoció Econòmica

Cadenas recorda que continuen vigents les mesures de seguretat que han de seguir tots els consumidors: “només es permetrà el 30% de l’aforament, serà obligatori l’ús de la mascareta i del gel hidroalcòholic, així com mantenir la distància de seguretat”. Afegeix que “hi seguirà havent un control d’entrada i sortida de gent a les parades”. Unes mesures que són necessàries “perquè encara estem en una situació de risc i cal seguir totes les normes marcades per prevenir els contagis de la COVID-19”.

Rosa Cadenas, regidora de Promoció Econòmica

El mercat de Buenos Aires obrirà el seu servei al públic des de les 08.00 i fins a les 14.00h. L’horari de muntat i desmuntat dels paradistes comença a les 06.00 del matí i es perllongarà fins a les 15.00h.