Arrenca el curs de creació de pàgines web, al Centre de Promoció Econòmica

718

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell imparteix des del passat 7 d’abril i fins al proper mes d’octubre el curs Confecció i publicació de pàgines web per a aturats. Amb una durada de 580 hores, els curs està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i pel Fons Social Europeu i suposa un certificat de professionalitat de nivell 2.

L’objectiu d’aquest curs és dotar a totes les persones participants amb els coneixements i competències necessaris per construir, desenvolupar i mantenir pàgines web de forma eficient i professional.

El curs Confecció i publicació de pàgines web té una durada de 580 hores, dividides en cinc mòduls: construcció de pàgines web (210 h), integració de components de programari de pàgines web (180 h), publicació de pàgines web (90 h), formació complementària (Inserció laboral, sensibilització mediambiental i prevenció de riscos laborals) (20 h) i mòdul de pràctiques professionals no laborals (80 h).

Els alumnes obtindran el Certificat de professionalitat de nivell 2, oficial a tot l’Estat espanyol, que acredita les competències que ha adquirit un treballador pel desenvolupament d’una activitat laboral.